Bu Da Benim Papirus Astra H'ım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya film okey de siyah filim çok kötü duruo bu renkde yada bana öyle gelio

masallah cok guzel

aynalı parlak fılm bı de karbon kaput bu renge cok ıı gider :) bı de body kıt tamamdır .

masallah cok guzel

aynalı parlak fılm bı de karbon kaput bu renge cok ıı gider :) bı de body kıt tamamdır .
walla dediğin herşey çok güsel de para lazım bunl ara öğrenci harçlığıyla 3 senede anca alınır bunlar:kop::kop::kop:

filmin kötü durduğu bi araba tanımıyorum ben ki senin aracında siyah papirus karışımı olucak stoplarla panjur falan bence bi düşün derim.

Kazasız belasız ;) Maşallah. Bence koyuluk derecesini ayarladıktan sonra film yakışmayan araba yok.

olur olur küçük şeylerden başla ucuz ama kaliteli çok koyu olmayan bi film attır bide bi spoiler tak arkaya benim gibi bunlar ucuz maliyetli küçük şeyler ama göze çok hoş geliyor.

olur olur küçük şeylerden başla ucuz ama kaliteli çok koyu olmayan bi film attır bide bi spoiler tak arkaya benim gibi bunlar ucuz maliyetli küçük şeyler ama göze çok hoş geliyor.
Spoiler bugun de takabilirim de uğuru bekliyorum beraber gidices
Filme de bişiler ayarlamaya çalışıcam aslında şu an en büyük sıkıntım yay araba çok yüksek geliyor gözüme

masallah kazasız belasız surusler ...astranın bu rengınden cok az var farklı guzel bır renk..

Geri