Bu Da Benim Papirus Astra H'ım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olur olur küçük şeylerden başla ucuz ama kaliteli çok koyu olmayan bi film attır bide bi spoiler tak arkaya benim gibi bunlar ucuz maliyetli küçük şeyler ama göze çok hoş geliyor.

senin aldığın yerden alırsa spoilerı 1-2 sene harçlığını tamiratı için harcayabilir :D

Uğur sen kötü sardırmışın bu toplu alım işine ama mantıklı iş walla :) ;)

berk sorma ya ama allahtan çok bişey harcamadım ya 100tlyi bulmadım sanırım ama nekadar sağlıklı oldu orası muamma:D
toplu alım en iyisi aslında 3 kişi oluyo zaten topu topu:D ekleride toplu alalım biz Can abide olur heralde.

berk sorma ya ama allahtan çok bişey harcamadım ya 100tlyi bulmadım sanırım ama nekadar sağlıklı oldu orası muamma:D
toplu alım en iyisi aslında 3 kişi oluyo zaten topu topu:D ekleride toplu alalım biz Can abide olur heralde.

valla büyük dert atlattın allah bidaha vermesin :D yanlız büyük hızlarda dikkat etmek lazım uçmasın sonra :D

valla büyük dert atlattın allah bidaha vermesin :D yanlız büyük hızlarda dikkat etmek lazım uçmasın sonra :D

ya burak senin spoilere noldu? ben bilmiyo

yok uçmaz berk uçsada bişey olmaz kağıt gibi zaten.spoilerin hikayesi uzun ama özet olarak yine bi toplu alım sonucu ucuza aldığımız spoilerlarda bikaç arkadaşımız sorun yaşadı boyadan malzemeden dolayı benimkinin de üstteki vernik attı geri yolladım yenisi geldi falan ama şimdi sağlam duruyor gerçi boya yine çok iyi değil ama belli olmuyor incelemedikçe.

Geri