bu egsoz sesini istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayran değilim hoşuma gitti.ama meraklısı benden çokmuş.allahaaşkına kimseye güzelmi diye fikrini sormadımki nereden bulabilirim diye sordum neden hep negatif cevap vermeye çalışılıyorki anlamadım.:hıh:
kardesim vanalı eksoz yaptir acıp acıp gezersın kadın dırdırından ıyıdır eksoz sesi :D:D

kimsenin izin almasına gerek yok böyle fikirlere zaten gerek yok.dediğim gibi güzelmi çirkingi gibi göreceli bir kavramı olan konu başlığı değil bilenlerden yardım talebi bu.

Fikir açıklamak için sizden izinmi alacağız?

19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır

Bilginize...

19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır

Bilginize...

Teşekkür ederim.saygılar.

Opelim.net tüzüğünü okumadım ama, üyeler MOd'lara uyarı yapabilir mi :)

MOD'lara sesleniyorum....

Bu ve buna benzer konuları kapatabilirmisiz...

Burası tamamen faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir platform... Nasıl gürültü kirliliğine neden olabirim sorularının cevapları burada olmamalı...

İnsanları gece uykularından uyaracak, çocukları, hastaları rahatsız edecek unsurların paylaşılması, ne derece doğrudur?...

Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri