Bu ilan nasıl? ilgileniyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili opel dostları

aşağıdaki opel ilanı ile bugun yarın ilgiliyim goruseceğim ama fikirlerinizi almak isterim.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_-29WQQaXQQ23395816WQQpXQQdisplayitem

aslında astra G HB Siyah 2000 ustu modellerle ilgileniyorum. fakat bu araba cok temiz duruyor lakin rengi tam kavrayamadım. rengi siyah gibi nasıl lacivert diye sordugumda satıcı :
"araç güneşte patlıcan moru ile lacivert arası gözükür, gölgede koyu lacivert. araçtan 5 metre uzaklaşırsan siyah gözükür. bu renge satürn mavisi diyorlar." dedi.

nasıl olur bu? ve arac nasıl sizce?

döşemeler orjinalde mavimi bunların?

temiz ise güzel araç,fiyattıda biraz düşürdümü dahada güzel olur.rengi güzel tek derdin temiz tutmak.

orjinal egzozu taksın km de orjinalse güzel araç

araba temiz benziyo km de düşük fiyatta pazarlık yap güzel bi paraya al abi

cok guzell

böyle ilanlara sinir oluyorum bu güzellikte temizlikte araç bulamazsınız yazıyolar ulan sanki tek sizin aracınız var benim aracımda 2001 model 35 binde çizik boya yok seninkimi temiz benimkimi hadi bakalım :)

araç güzel plaka yazmıyo ama sakın kapora yollamayın derim.

herkesin malı kendisine en güzel gelir ama araç güzel duruyor ama fiyattaa düşssün şimdiden hayırlı olsun diyelimmm mii acabaa ????

böyle ilanlara sinir oluyorum bu güzellikte temizlikte araç bulamazsınız yazıyolar ulan sanki tek sizin aracınız var benim aracımda 2001 model 35 binde çizik boya yok seninkimi temiz benimkimi hadi bakalım :)

araç güzel plaka yazmıyo ama sakın kapora yollamayın derim.
35 bindemi seninki_? :eek:

araba temize benziyo arkadaşların dediği gibi kapora verme sakın arabayı al parayı ver şimdiden hayırlı olsun

Geri