Bu ilan nasıl? ilgileniyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süpper bi astraymış...

Güzel duruyor 61.000de..

Temize benziyo fakat yine aracı almadan bi görüp bakmanı tavsiye ederim

35 bindemi seninki_? :eek:

evet 2001 model 35 binde orjinal kilometresi oynanma değil yani 2007 de 8 500 km de aldım arabayı 2008 martda askere gittim araç yattı kuzen arasıra aldı oda zaten şehir içi kullandı sadece şuandada 35 binde.

İlandan bakınca güzel görünüyor, gerçegini görüp incelemek/inceletmek gerek, sorun yok ise alınabilir

aracı bugun gördüm arkadaşlar. gerçekten iç döşemeleri çok temiz. arac 50binde kocaelinden alınmış. şuan 61600 km de ve 34 plaka. sag 2 kapıda motorsiklet surtmesinden dolayı kısmi boya var ama boyası belli olmuyor. zaten boyasız arac goremedim gitti. kendi şirket aracım doblo dahil olmak uzere :)

19250 dedi ama pazarlık için once niyetimi artırmalıyım dedim. :) muhtemelen yarın servise cekip pazarlığa gireceğim.

tek sorun bugun yagan yagmurda araç komple çamur olmuş :) rengi tam çıkaramadım ama patlıcan mor una yakındı. yakın mesafede tabi. arayı acında arac daha koyu duruyor.

ön far ve arka stoplar içten orjinal karartmalı. ön panjuru değişmiş ama orjinalide duruyor. arka 2 lastik sıfır. eski arka lastikler az yıpranmış ve one takılmış.

hayırlısı bakalım. yarın %90 almış olup aranıza arabamla karışacagım. :P

yorumlarınız için şimdiden teşekkurler. alırsam aracın resimlerini eklerim ben.

arac super duruyor pişman olmasın hayırlı olsun g garajına beklerız aramıza :)

yakıt istanbul içi 7,5-8,5 arası diyor. buda 32 33 krş demek maksimum. uzun yolda 5,5 lt ye kadar iniyormuş. bu doğrumudur? bu araçlar böylemi?

araç güzel duruyor ama fiyat, hayırlı olsun

Geri