Bu ilan nasıl? ilgileniyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiyat 19bin tl ye kapatmayı düşünüyorum.

hoşuna gittiyse dediğin fiyata olur.Güzel araç.

Aldım aracı :) arkadaş çok ii birisiydi. mert ve cesur konusuyordu. telefonda dedi 19.100 e satmadım kavga ettim. aklında 19250 den dusuk bi fiyat varsa yorma dedi.

muayenede egzoz biraz yıpranmış çurumustu. bide ufak boyalık biyerden dolayı toplam 100 tl kırdım :) ve 19150 e kapattım. anca pazartesi satış yapılacak ve teslim alacagım. saolsun arkadaş çok ii idi. hiç sorun yaşamadık. istersen kapora bile verme dedi.

şimdi bana ekonomik fiyatlarda spor egzoz ve spoiler lazım. arabayı arkadan daha yakışıklı gostermek istiyorum. varmı istanbulda veya internette onerebileceginiz bir yer?

Aldım aracı :) arkadaş çok ii birisiydi. mert ve cesur konusuyordu. telefonda dedi 19.100 e satmadım kavga ettim. aklında 19250 den dusuk bi fiyat varsa yorma dedi.

muayenede egzoz biraz yıpranmış çurumustu. bide ufak boyalık biyerden dolayı toplam 100 tl kırdım :) ve 19150 e kapattım. anca pazartesi satış yapılacak ve teslim alacagım. saolsun arkadaş çok ii idi. hiç sorun yaşamadık. istersen kapora bile verme dedi.

şimdi bana ekonomik fiyatlarda spor egzoz ve spoiler lazım. arabayı arkadan daha yakışıklı gostermek istiyorum. varmı istanbulda veya internette onerebileceginiz bir yer?

Hayırlı olsun yeni araban..

Son düzenleme:
İç döşeme orjinal mi acaba ?
Hiç bu renk döşemeye rastlamadım...

Dostum hayırlı olsun. güle güle kullan. Sana bundan sonra, niye haberimiz olmadı? şurada şu araç burda bu fiyata bu araç var diyip kafanı karıştıracaklar. Hiç birine kulak asma severek bin aracına.

hayırlı olsun,kazasız,arızasız güle güle kullanın.

İç döşeme orjinal mi acaba ?
Hiç bu renk döşemeye rastlamadım...

cumleten saolun. hepimize kazasız belasız suruşler diliyorum bende.

ve evet döşemeleri ayrıca özel olarak sordum. opel rengi lacivert veya koyu mavi lacivert olan bazı serilerde iç döşemeleride mavi yapıyormuş. zaten ya gri döşeme oluyor yada istisna boyle mavi.

Geri