bende diyorum ki, madem o jantı koydun, resmi arabanın bütünüyle çekersen daha iyi yardımcı fikirler verilir.dostum inc olarak da renk olarak da karar veremedim işte sizlere soruyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende diyorum ki, madem o jantı koydun, resmi arabanın bütünüyle çekersen daha iyi yardımcı fikirler verilir.dostum inc olarak da renk olarak da karar veremedim işte sizlere soruyorum..
dostum bende şöyle düşündüm 195 50 15 diye ondan 15 jant sectim ama ne renk olur nasıl model olur karar veremedim sadece hepsi bu..eger ki 16 lık takarsan aracının kesinlikle eski konforunu bulamazsın bunu bilmen gerekir....45 veya 50 yanak lastik alıp jantlarını daha cok goz onune cıkarabilirsin...
1. resimdeki jant aracı cok acıcak corsan zaten gri beyaz jantta olunca bence yakısmazz.....2. jant momo galiba onuda pek begenmedim...bence baska bi renk yada modele bak...unutma o lastik ustundeki plastik dodikleri mutlaka plastik astar atrrarak boyat ole daha guzel duracaktır aracın...dostum bende şöyle düşündüm 195 50 15 diye ondan 15 jant sectim ama ne renk olur nasıl model olur karar veremedim sadece hepsi bu..
dostum zaten çıtaları fln boyatcam sadece jant olarak renk ve model secemedim1. resimdeki jant aracı cok acıcak corsan zaten gri beyaz jantta olunca bence yakısmazz.....2. jant momo galiba onuda pek begenmedim...bence baska bi renk yada modele bak...unutma o lastik ustundeki plastik dodikleri mutlaka plastik astar atrrarak boyat ole daha guzel duracaktır aracın...
sık koluları tercih ederim dostum..Değişik modellerde olabilir sizin zevkinize bağlı 5 kol mu seviyorsunuz yoksa sık sık olan jantlarımı ona göre uygun bir jant olabilir.
kardeş bnde öyle düşünüyorum ama tam karar veremedimen üstteki hepsine 10 basar