27 Mar 2012 Konuyu Başlatan #21 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et sahan' Alıntı: ilk beyza guzel durur 16" en azından basarsanda Genişletmek için tıkla ...
27 Mar 2012 #22 gkhnsezer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 239 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et uslum64' Alıntı: dostum zaten çıtaları fln boyatcam sadece jant olarak renk ve model secemedim Genişletmek için tıkla ... dostum ilk jant benim sparco jantlara benzio gayet güzel bence arabanı hos gosterir....benden solemesi egerki cıtalar ve camurluk dodiklerini boyatmak istyosan oncelikle zımparalattır...boyatcgın pütürlü zemini dümdüz yaptr ki boya tutunsun...egerki yaptrmassan aracını her yıkadgında boyalar atma yapar....
uslum64' Alıntı: dostum zaten çıtaları fln boyatcam sadece jant olarak renk ve model secemedim Genişletmek için tıkla ... dostum ilk jant benim sparco jantlara benzio gayet güzel bence arabanı hos gosterir....benden solemesi egerki cıtalar ve camurluk dodiklerini boyatmak istyosan oncelikle zımparalattır...boyatcgın pütürlü zemini dümdüz yaptr ki boya tutunsun...egerki yaptrmassan aracını her yıkadgında boyalar atma yapar....
29 Mar 2012 Konuyu Başlatan #23 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et gkhnsezer' Alıntı: dostum ilk jant benim sparco jantlara benzio gayet güzel bence arabanı hos gosterir....benden solemesi egerki cıtalar ve camurluk dodiklerini boyatmak istyosan oncelikle zımparalattır...boyatcgın pütürlü zemini dümdüz yaptr ki boya tutunsun...egerki yaptrmassan aracını her yıkadgında boyalar atma yapar.... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum paylaştığın bilgiler için...
gkhnsezer' Alıntı: dostum ilk jant benim sparco jantlara benzio gayet güzel bence arabanı hos gosterir....benden solemesi egerki cıtalar ve camurluk dodiklerini boyatmak istyosan oncelikle zımparalattır...boyatcgın pütürlü zemini dümdüz yaptr ki boya tutunsun...egerki yaptrmassan aracını her yıkadgında boyalar atma yapar.... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum paylaştığın bilgiler için...