- Konuyu Başlatan
- #71
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi ben de öyle düşünüyorum opel donanımları düşürürken bazı malzeme ve kabloları sökmek yerine o şekilde bırakmayı tercih ediyor olmalıfirstemperor link' Alıntı:Deniz kardeşim. arka kapılarda hoparlor olmamasına rağmen tesisat çekili, otomatik kararan dikiz aynası olamamsına rağmen üst tavan lamabasının içinde elektrik soketleri mevcut, vites altı led olmasına rağmen soketi bağlı değildi benim edition aracımda kahka536
o sebeble o kablo tesisatı çekilmiş elektronik el freninin kablosudur. ayrıca radyator üst kısmındaki boş sokette afl nin soketi bravoo
Akünün kapağını çıkarıp baktım. Kaputu açınca bize göre en soldaki soket boş, 100 amper yazıyor. O soketin ne soketi olduğunu öğrenirsek çözmüş oluruz.Ethem Bozkurt link' Alıntı:sizin akü üzerinde ki kapağı açınca resimdeki tüm kabloların hepsi takılımı? birde boşta duran kablonun tam rengi nedir ? kırmızı üzeri mavi mi?
[img=800x449]http://i.hizliresim.com/X2QZgk.jpg[/img]
bu resimde bagajda bulunan sigorta kutusu orada var kalın kırmızı kablo.
[img=337x600]http://i.hizliresim.com/0bM3XB.jpg[/img]
direksiyon kutusundada var kalın kırmızı kablo
[img=800x449]http://i.hizliresim.com/8m4jy1.jpg[/img]
aynen öyle ne bağlantısı o acabahuseyin0667 link' Alıntı:Akünün kapağını çıkarıp baktım. Kaputu açınca bize göre en soldaki soket boş, 100 amper yazıyor. O soketin ne soketi olduğunu öğrenirsek çözmüş oluruz.
Çok doğru. Opel o kabloyu boşta bırakmamalıydı, aynı donanım araç bende de var ama boşta kablo falan yok. Foto çektim o bölgenin yarın eklerim.Burock3427 link' Alıntı:Araçlarda bir çok farklı donanım için aynı kablo demetleri kullanıldığı için örneğin elektronik el freni olmayan araçta kablo demetinde bu sistemin kablosu geliyor ama ucu boşta bırakılıyor. Araç üreticisinin her farklı donanım seviyesi için tedarikçisinden farklı kablo demeti üretmesini istemesi maliyetleri daha artıracaktır.
Demek ki bazı araçlarda kabloyu takmışlar ama göstermelik yani ucu boş amaç neyse artık..firstemperor link' Alıntı:Çok doğru. Opel o kabloyu boşta bırakmamalıydı, aynı donanım araç bende de var ama boşta kablo falan yok. Foto çektim o bölgenin yarın eklerim.