Bu lastikler alınır mı?

Hiçbir zaman ister kış ister yaz olsun çıkma lastik tavsiye etmem. Lastik çok önemli bir şey can güvenliğinin en önemli parçası o yüzden bütün aldığım 2. el arabalarda ilk önce lastikleri yenilerim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir zaman ister kış ister yaz olsun çıkma lastik tavsiye etmem. Lastik çok önemli bir şey can güvenliğinin en önemli parçası o yüzden bütün aldığım 2. el arabalarda ilk önce lastikleri yenilerim.

herkeste sendeki bütçe yok be doğukan :D
lastiğin ne zararı olcak, adam arabasına kış lastiği alıyor, sonra öteki kışa kadar lastiği ssatıyor... napsın o lastikleri makul fiyata veriyor, ne zararı olcak... bence kuruntu yapmanın alemi yok, lastikleri incele bi sıkıntı varmı diye, tak götür rot balans yaptır yola devamm..
Şuan yaz lastiğim yok, yaza kadar şöyle temiz Michelin yada Conti marka 4 tanesi 400 tl bulursam direkt yapışırım, zira sıfırını almaya kalksak 750-800ü bulur, yarı fiyatına almış olurum.. internete ne lastikler düşüyor, üzerinde çizgileri duruyor daha...

lastiğin ne zararı olcak, adam arabasına kış lastiği alıyor, sonra öteki kışa kadar lastiği ssatıyor... napsın o lastikleri makul fiyata veriyor, ne zararı olcak... bence kuruntu yapmanın alemi yok, lastikleri incele bi sıkıntı varmı diye, tak götür rot balans yaptır yola devamm..
Şuan yaz lastiğim yok, yaza kadar şöyle temiz Michelin yada Conti marka 4 tanesi 400 tl bulursam direkt yapışırım, zira sıfırını almaya kalksak 750-800ü bulur, yarı fiyatına almış olurum.. internete ne lastikler düşüyor, üzerinde çizgileri duruyor daha...

Ben Continental marka 4 lastiği eski lastikleri vererek 525 liraya aldım. Ve sıfır fiyatıydı ebatlarıda 185/65/R14 seninkide hemen hemen o ebattadır yada en fazla 195/55/R15 olur sanırım :). Normalde tane fiyatı 150 liraydı ama tavsiye ederim gerçekten viraj performansı on numara Antalya-Manavgat yolunu Antalyalılar bilir. O virajları 140-150 km/h gaz kesmeden giriyorum. Maşallah :)

Millet parasızlıktan aracına yakıt alamazken, kurtarıcı olarak LPG ye dört elle sarılırken her sene her sene yeni lastik almaya kim para ayırıyor ki? :D. Ayrıca yazın yakıcı sıcaklarında kullanılan kış lastiklerindeki kimyasal değişiklikleri rot balansla anlamak da imkansızdır. Ben de, nasıl kullanıldığını ve geçmişini bilmediğim ikinci el bir lastik almam.

Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar, sözüm meclisten dışarı. Araba alacak para buluyorsak o arabaya yapacağımız temel masraflar için de para ayırmak zorundayız, yoksa araba almayacağız. Para yok diye kabak lastiklerle gezmek, aracın rutin bakımlarını, muayenesini ve sigortasını yaptırmamak olmaz. Araba kullanırken sadece kendimize karşı sorumluluğumuz yoktur, diğer kişilere karşı da birtakım sorumluluklarımız vardır.

15 gun once sahibinden com da brigston blizzak lm30 4 taneydi.fotolardan tertemiz gorunuyordu 500 tl yazmis 450 tl ye anlastim ve evinden gittim aldim.lastiklerin daha kenarindaki tirtirlar dusmemisti,adam 1000 km yapmadim dedi.sonuc olarak sifir ayarinda brigston blizzak lm 30 kis lastigi 4 tane 450+50 tl takmasina+20 tl de gidis donus masrafim oldu 520 tl ye aldim.buarada lastikler 2011 29. Haftaydi sanirim.bu kadar uzatmamdaki sebepte sudur, arkadasim acele etme cok lastik var ve illaki uygun fiyata alirsin,acele etmeden arastir sadece.

Abi yaz lastikleri kış gibi değilki yahu.
Benim lastikler 185/60/15 ebat. Bu sene 4 adet Petlas aldım taktım, mis gibi. 120 x 4= 480 tl para verdim...
Ama şimdi yaz lastiklerine bakıyorum petlas'ın 150 tl... 600 lira büyük para, 400e michelin'ler conti'ler gidiyor sıfır gibi pırıl pırıl :(

sıfır lastik sıfır lastiktir. arabanın yerle tek bağlantısı 4 tane lastiktir arkadaşlar unutmayın. çıkma lastik saçmalık ötesi bir durum. şimdi adam arabasına 1000 tl ses sistemi takar 600 lira verip 4 lastik almaz. benim sattığım vectranın ön 2 lastiğini yeni almışlarmış ancak lassa o kadar dandik bir lastikki 1 senesini doldurmadan dolma lastik gibi oldu :D ben arabanın amortisörleri bozuk bile sandım ancak lastikler bildiğin kütük olmuş. gittim 4 tane petlas pt515 lastik aldım arabanın fren mesafesi yol tutuşu falan arttı yakıtı bile düştü. 600 petlas aldığım dönemde michelin 1300 nokian 1280 civarıydı. alamadım ancak 600 liraya petlas aldım. en kötü sıfır lastik en iyi çıkmadan benim gözümde iyidir. ki petlası ben daha hiçbir lastiğe değişmem f/p olayında :D yeni aracımdada starmaxx versiyonu var çok memnunum...

sıfır lastik sıfır lastiktir. arabanın yerle tek bağlantısı 4 tane lastiktir arkadaşlar unutmayın. çıkma lastik saçmalık ötesi bir durum. şimdi adam arabasına 1000 tl ses sistemi takar 600 lira verip 4 lastik almaz. benim sattığım vectranın ön 2 lastiğini yeni almışlarmış ancak lassa o kadar dandik bir lastikki 1 senesini doldurmadan dolma lastik gibi oldu :D ben arabanın amortisörleri bozuk bile sandım ancak lastikler bildiğin kütük olmuş. gittim 4 tane petlas pt515 lastik aldım arabanın fren mesafesi yol tutuşu falan arttı yakıtı bile düştü. 600 petlas aldığım dönemde michelin 1300 nokian 1280 civarıydı. alamadım ancak 600 liraya petlas aldım. en kötü sıfır lastik en iyi çıkmadan benim gözümde iyidir. ki petlası ben daha hiçbir lastiğe değişmem f/p olayında :D yeni aracımdada starmaxx versiyonu var çok memnunum...

bende petlas'tan çok memnunum başkan.. bence Petlas hakettiği değeri görmüyor şuanda, ileriki yıllarda Conti'ye kafa tutacak hale gelecek buna inanıyorum.. Resmen çıkma lastikten soğuttunuz beni yahu, yazın 600'ü basıp yazlık petlas'ı döşeyecem o zaman yapacak bişey yok :D

bende petlas'tan çok memnunum başkan.. bence Petlas hakettiği değeri görmüyor şuanda, ileriki yıllarda Conti'ye kafa tutacak hale gelecek buna inanıyorum.. Resmen çıkma lastikten soğuttunuz beni yahu, yazın 600'ü basıp yazlık petlas'ı döşeyecem o zaman yapacak bişey yok :D

Petlas eski tigramda vardı fena marka değil evet yol tutuşu falan iyi sadece ıslak zeminde bir Continental değil :) Petlas zaten şu an Avrupa'da tanınan marka uçak lastiği bile üretiyor adamlar. Zaten bana göre 1-Michelin 2-Continental 3-Petlas gerisi hikaye. Yanlız Michelin Türkiye yollarında gitmiyor çok çabuk balon yapıyor. :D

Geri