Bu lastikler alınır mı?

Petlas eski tigramda vardı fena marka değil evet yol tutuşu falan iyi sadece ıslak zeminde bir Continental değil :) Petlas zaten şu an Avrupa'da tanınan marka uçak lastiği bile üretiyor adamlar. Zaten bana göre 1-Michelin 2-Continental 3-Petlas gerisi hikaye. Yanlız Michelin Türkiye yollarında gitmiyor çok çabuk balon yapıyor. :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan bu lastiğin balon yapması mevzusu nedir bi açıklasana. ben tam ayıkamıyorum o dalgayı.

balon, lastiğin yan yüzeyinde şişkinlik oluşması benimde hayatımda bir defa birdgestone'da geldi başıma

Petlas eski tigramda vardı fena marka değil evet yol tutuşu falan iyi sadece ıslak zeminde bir Continental değil :) Petlas zaten şu an Avrupa'da tanınan marka uçak lastiği bile üretiyor adamlar. Zaten bana göre 1-Michelin 2-Continental 3-Petlas gerisi hikaye. Yanlız Michelin Türkiye yollarında gitmiyor çok çabuk balon yapıyor. :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

michelini para veripte lastik diye alanı daha . o derece hale geldim.çukura girmeden otoban gibi yol için tasarlanmış lastik sanki. balon yapmasından nefret ettirdi artık. lastik denilince nokianı tek geçerim onun haricinde petlasa devam :)

Geri