- Konuyu Başlatan
1.2 nın enjoyu yoktu valla mecbur essentia ama az kaldı ugrasıyorum enjoydan daha donanımlı olacak
İnş. hocam gönül ister full+full olsun ,yanında birde esmerinden olsun :maden:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.2 nın enjoyu yoktu valla mecbur essentia ama az kaldı ugrasıyorum enjoydan daha donanımlı olacak
İnş. hocam gönül ister full+full olsun ,yanında birde esmerinden olsun :maden:
ona makina lazım kardeşim...hazır turbo koyarsın uğraşmana gerek yok...
iş aşırı beslemeyi kaldıracak makina ve mekanikte...
komple çelik piston,kol,yataklar,titanyum valfler,sert yaylar,tapetler,egzantrikler,saplamalar..kızıl yatak yorgan
basınca dayanıklı contalar.hafif volan ayarlı kasnaklar.enjektörler,büyük regülatör pompa..bronz balata... komple işletim sistemi... güçlendirilmiş takozlar...yüksek basınç map,göreceli o2
saymak keyif veriyor vallahi...
ona makina lazım kardeşim...hazır turbo koyarsın uğraşmana gerek yok...
iş aşırı beslemeyi kaldıracak makina ve mekanikte...
komple çelik piston,kol,yataklar,titanyum valfler,sert yaylar,tapetler,egzantrikler,saplamalar..kızıl yatak yorgan
basınca dayanıklı contalar.hafif volan ayarlı kasnaklar.enjektörler,büyük regülatör pompa..bronz balata... komple işletim sistemi... güçlendirilmiş takozlar...yüksek basınç map,göreceli o2
saymak keyif veriyor vallahi...
Allah nasip ederse bitane b16 civic dolduracam
ölümüne bi araba olacak...esas hayalim arabadan önce bi motosiklet turbolamak...
s3 ün standartı vardı...çok keyifli bir araba zaten standartı...yaklaşık 1 ay binebildim ve acayp ekmek bıraktı bana...
şimdi o ekmekleri corsa yiyor...
Usta valla bende bıse anlamadım 1.2 atmosferık mı ne ıste o bana yetıyor fazla BG fazla BENZIN demektır fazla BENZIN az PARA demektır az PARA az GEZMEK demektır bunuda hıç sevmem, 1.2 aracım ıle mutluyum km de 19-18 kurus ohh...
öyle kardeş zaten...her dakika gaz basan bir adam değilim...denk gelince alıyorum istanbuldayken...
benimde bir c4 dizel im vardı.denk geldi onunla takasladım üzerine 4bin verip...
4.5 banada bıraktı s3 ama 1teklik benzin yedi 25 günde artı yağ filtre n2 sensörü ıvır zıvırı kuaförüydü derken..hem bindim hemde parasını yedim
evet bu arada s3 ün ekmeği her türlü var
birde cabrio nun