Bu Nasıl Bir Hızlanma Videosudur !

bu biraz hızlı olması gerekti aynı zamanda halıların ve tavanın ciddi anlamda yıkanması lazımdı..

Aynen hocam çok doğru söylüyorsun öyle videodaki gibi kaçsın tüplü gibi yaksın yok işte , bende ondan basmıyorum 2.000 devire geldimi hop vites yükseltiyorum hiç arabanın çalıştığı bile belli olmuyor ve inanırmısın 70 liralık tüp ile 350-400 km arası yol yapıyorum :rakir: :D

ekonomi budur ıste ;) bende bu konuda oldukca ıddıalıyım :)
LPG taktırsam mıllet kufreder bana ve kesınlıkle emınım 10 kurus falan yakar benım araba belkıde daha az :D , ki 1.6 opel meriva ile gaz 2.56 TL iken km de 12.5 kurus yaktım :) arabam full doluydu esyalarımı ızmıre tasımıstım :)

ekonomi budur ıste ;) bende bu konuda oldukca ıddıalıyım :)
LPG taktırsam mıllet kufreder bana ve kesınlıkle emınım 10 kurus falan yakar benım araba belkıde daha az :D , ki 1.6 opel meriva ile gaz 2.56 TL iken km de 12.5 kurus yaktım :) arabam full doluydu esyalarımı ızmıre tasımıstım :)

Bence sen tüp düşün derim yarı yarıya azalır yakıt giderin kafadan sana şunu diyim aylık 100 lira ise yakıt giderin bunun %40'ını alsak sana olur 65-70 TL gibi bir rakam . 30 lirayada gider burger kingte en büyük boyundan bi whopper menü çekersin kendine yine cebinde 20 liran kalır :D

Kısacası tüpü taktır keyfine bak

La oğlum bu araba heralde sahibi bizim bi chivas çı gökhan abi vardı o diye tahmin ediyorum...tee benim ed perf.de çalıştığım aralar vardı hayalide bi türlü yapamamıştı....
aradan nereden baksan 6 seneden fazla geçti...görüntü değişmediyse başka bir video da ona çok benzettim sesi gülüşü felan...tel i de yokki arayam...
ölmeden yapacam diyodu o arabayı..
ama halikatli yürüyor alii..

Bence sen tüp düşün derim yarı yarıya azalır yakıt giderin kafadan sana şunu diyim aylık 100 lira ise yakıt giderin bunun %40'ını alsak sana olur 65-70 TL gibi bir rakam . 30 lirayada gider burger kingte en büyük boyundan bi whopper menü çekersin kendine yine cebinde 20 liran kalır :D

Kısacası tüpü taktır keyfine bak

Tup taktırcamda işte garantı meselesı cok kafamı kurcalıyor yoksa tup taktırmayı ıstıyorum :/

Geri