Bu Nasıl Bir Kafa Yapısı? Ben Çözemedim Arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ceat Spiderlarin ADAC.DE testleri bayağı iyi. Insanları kullandıkları malın fiyatına göre sınıflandırmak ayıptır. Üstelik, ucuz ama kaliteli bir ürün, biraz ömrü kısa o kadar.

Bunu yapacak adam, herhalde yeni lastik takmaz. Çıkma kabak lastikle kralı yapılır.

:) sen niye alındınki üzerine 150 liralık takımdan bahsediyorum ben. Ayrıca ceati Yada kullanan arkadaşı asagilamadimki sadece ucuz olduğunu vurguladım. Ammada alıngansiniz. Ayrıca sıfır Ceat takım yakıyor demedim eskimiş lastiklerini yakıyor dedim alıntı yaptığın yazımı okursan

Zaten artık kalmadı o fiyatlara Ceat.-)

:) sen niye alındınki üzerine 150 liralık takımdan bahsediyorum ben. Ayrıca ceati Yada kullanan arkadaşı asagilamadimki sadece ucuz olduğunu vurguladım. Ammada alıngansiniz. Ayrıca sıfır Ceat takım yakıyor demedim eskimiş lastiklerini yakıyor dedim alıntı yaptığın yazımı okursan

bizim eski evin orda dört yol ağzı vardı cumartesi geceleri bunların buluşup lastik yakma yeriydi hatta bu tiplere özel dürbünlü havalı tüfek alıp lastiklerine sıkacaktım kısmet olmadı
iyi güzel demişsiniz kimseye zarar vermedikten sonra diye ama ceat marka lastikler türk malı mıdır bilmiyorum eğer değilse milli servet değil midir

Son düzenleme:
bizim eski evin orda dört yol ağzı vardı cumartesi geceleri bunların buluşup lastik yakma yeriydi hatta bu tiplere özel dürbünlü havalı tüfek alıp lastiklerine sıkacaktım kısmet olmadı
iyi güzel demişsiniz kimseye zarar vermedikten sonra diye ama ceat marka lastikler türk malı mıdır bilmiyorum eğer değilse milli servet değil midir

Çağatay o mantıkla zevk için içilen yabancı sigara, alkol da milli servet. içene keyiften başka faydası yok zararı var. Buda bana göre aynı kefede.

Bu tür araçları kullananları anlamak için bu tür araçları kullanmak gerekiyor :P :D özlü söz gibi oldu biraz ama biraz hastalık ve zevk meselesi aslında.

Çağatay o mantıkla zevk için içilen yabancı sigara, alkol da milli servet. içene keyiften başka faydası yok zararı var. Buda bana göre aynı kefede.

abi sigaraların hepsi yabancı değil mi zaten tekel satıldı diye biliyordum ama ben bunun mantığını anlayamıyorum lastik yanınca ne oluyor o koku bağımlılık mı yapıyor bizim motosikletçiler de yapıyor bunu

abi sigaraların hepsi yabancı değil mi zaten tekel satıldı diye biliyordum ama ben bunun mantığını anlayamıyorum lastik yanınca ne oluyor o koku bağımlılık mı yapıyor bizim motosikletçiler de yapıyor bunu

Hiç şahine bindin mi? Hiç kullandınmı ? Hiç o tatlı tatlı kıç atarken ıcınde bulundunmu ? Hiç abarth egzostlu bi şahinin oldumu ? Hiç lastik yaktınmı ? Şahin başkadir :) içine binince apaçi olursun o kokusu o aurası ınsanı degiştiriyor ınsanlıktan cıkarıyor :) valla hayat umrumda olmuyordu o sahınımın koltuguna oturunca:)
Abartıyorum belkı ama benım hıssettıklerım bunlardı ayrıca ben cıkma lastık kullanıyordum 4 adet 20 tl ;)

Valla ben sigara kullanmadığım için pek ilgim alakam yok doğrudur :D

Lastik yakma olayına gelince mesele koku değil makina ne kadar güçlü ise yanma ve devirleneme o kadar hızlı oluyor. Bi nevi yapan aracının gücünü test ediyor. Yaptın mı dersen bunlar gibi yapmadım ama, Ken BLOCK bi videosunun sonunda, fiesta jantların üzerine inene kadar lastik yakıyor :D

Geri