Bende galiba tofaşa karşı bi ilgi oluştu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç şahine bindin mi? Hiç kullandınmı ? Hiç o tatlı tatlı kıç atarken ıcınde bulundunmu ? Hiç abarth egzostlu bi şahinin oldumu ? Hiç lastik yaktınmı ? Şahin başkadiriçine binince apaçi olursun o kokusu o aurası ınsanı degiştiriyor ınsanlıktan cıkarıyor
valla hayat umrumda olmuyordu o sahınımın koltuguna oturunca
![]()
Abartıyorum belkı ama benım hıssettıklerım bunlardı ayrıca ben cıkma lastık kullanıyordum 4 adet 20 tl![]()
bana acayip geliyor yine de abi bizim sscilerde çok yapar ön arka lastik en kötüsü 750 tl bu parayla zengin olmam fakirde olmam ama havaya atılan şeye hep acımışımdırValla ben sigara kullanmadığım için pek ilgim alakam yok doğrudur![]()
Lastik yakma olayına gelince mesele koku değil makina ne kadar güçlü ise yanma ve devirleneme o kadar hızlı oluyor. Bi nevi yapan aracının gücünü test ediyor. Yaptın mı dersen bunlar gibi yapmadım ama, Ken BLOCK bi videosunun sonunda, fiesta jantların üzerine inene kadar lastik yakıyor![]()
bu hastalık birde Türkiyeye gelen amerikalı zenci askerlerde var hep şahin kiralarlarYok ya, biz kesin millet olarak beddua felan aldıkYoksa bu kadar sürmemesi lazım bu hastalığın
![]()
Şahin alıcam galiba bu gidişlehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-96-sahins-orj-112.000-km-de-108903181/detay/# şöyle temiz bitane
Harbiden çok şık duruyor kız gibi :rakir:
Dimi abikullanırken zevk alır insan yahu
bu hastalık birde Türkiyeye gelen amerikalı zenci askerlerde var hep şahin kiralarlar![]()
Forum yöneticisini acil göreve davet ediyorum... Konu amacından saptı, gençlerin zihni bulanabilir
Biraz daha konu kiltlenmezse, Nadir ve Ömer beyler yeni Şahinleri ile lastik yakarken çektiği videoları ekleyebilir![]()
Forum yöneticisini acil göreve davet ediyorum... Konu amacından saptı, gençlerin zihni bulanabilir
Biraz daha konu kiltlenmezse, Nadir ve Ömer beyler yeni Şahinleri ile lastik yakarken çektiği videoları ekleyebilir![]()