Bu Nasıl Bir Kafa Yapısı? Ben Çözemedim Arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende galiba tofaşa karşı bi ilgi oluştu :D

Hiç şahine bindin mi? Hiç kullandınmı ? Hiç o tatlı tatlı kıç atarken ıcınde bulundunmu ? Hiç abarth egzostlu bi şahinin oldumu ? Hiç lastik yaktınmı ? Şahin başkadir :) içine binince apaçi olursun o kokusu o aurası ınsanı degiştiriyor ınsanlıktan cıkarıyor :) valla hayat umrumda olmuyordu o sahınımın koltuguna oturunca:)
Abartıyorum belkı ama benım hıssettıklerım bunlardı ayrıca ben cıkma lastık kullanıyordum 4 adet 20 tl ;)

şahin doğanım olmadı merakımda olmadı ama merso sağolsun virajlarda ara sıra tatlı tatlı yanlar ama corsa acayip inatçı el frenine bile direniyor meret önden çekişi sevemedim gitti:D

Valla ben sigara kullanmadığım için pek ilgim alakam yok doğrudur :D

Lastik yakma olayına gelince mesele koku değil makina ne kadar güçlü ise yanma ve devirleneme o kadar hızlı oluyor. Bi nevi yapan aracının gücünü test ediyor. Yaptın mı dersen bunlar gibi yapmadım ama, Ken BLOCK bi videosunun sonunda, fiesta jantların üzerine inene kadar lastik yakıyor :D
bana acayip geliyor yine de abi bizim sscilerde çok yapar ön arka lastik en kötüsü 750 tl bu parayla zengin olmam fakirde olmam ama havaya atılan şeye hep acımışımdır:D

Yok ya, biz kesin millet olarak beddua felan aldık :D Yoksa bu kadar sürmemesi lazım bu hastalığın :D
bu hastalık birde Türkiyeye gelen amerikalı zenci askerlerde var hep şahin kiralarlar:D

Bu arabaya beyaz yanak lastik ss kapak 2 çift hella korna bitane çan bağlatıcan aynı anda çalıcak ama tadına doyamazsın vallahi arabanın :D

Forum yöneticisini acil göreve davet ediyorum... Konu amacından saptı, gençlerin zihni bulanabilir :D

Biraz daha konu kiltlenmezse, Nadir ve Ömer beyler yeni Şahinleri ile lastik yakarken çektiği videoları ekleyebilir :kop:

bu hastalık birde Türkiyeye gelen amerikalı zenci askerlerde var hep şahin kiralarlar:D

Valla bu zenciler gösteriş meraklısı olur, herkes onlara baksın ister... Bizim millette sağolsun bu şahin hastalığı oldukca, onlarda buranın piyasa arabası bu deyip yapışıyorlardır şahine :D

Forum yöneticisini acil göreve davet ediyorum... Konu amacından saptı, gençlerin zihni bulanabilir :D

Biraz daha konu kiltlenmezse, Nadir ve Ömer beyler yeni Şahinleri ile lastik yakarken çektiği videoları ekleyebilir :kop:

Aman Hasan ben lastiği zor buluyorum ne yakması :D

Yok ya lastik yakmak yok biz minibüsçü hesabı sağdan 2.vites ağır ağır :D:D

Ne oluyo bana :D

Geri