bu nasıl vijdan bunların şok oldum ..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
baba cani de anne olan biri nasıl izin veriri böyle bişeye

sabah sabah yaa.insan olamaz bunlar

hay şerefsiz uçkur düşkünleri ya.
allah belalarını versin, idam cezası şart işte

Bu olayın temeli nedir diye sorsanız ben aile derim...

Ben babama gidicem baba ben bu kızı hamile bıraktım evlenelim dicem,ondan sonra 10 gün sonra gidip baba ben vazgeçtim evlenmekten bebeğide bıraktık herhangi bir duvarın dibine dicem...Eğer beni 5 dakka daha yaşatırsa adam değilim..

Herşey ailede başlar biter..Bir dahiyide böyle bir caniyide yaratan ailedir...Allah belalarını versin anasınında babasınında kendilerininde..

Bu olayın temeli nedir diye sorsanız ben aile derim...

Ben babama gidicem baba ben bu kızı hamile bıraktım evlenelim dicem,ondan sonra 10 gün sonra gidip baba ben vazgeçtim evlenmekten bebeğide bıraktık herhangi bir duvarın dibine dicem...Eğer beni 5 dakka daha yaşatırsa adam değilim..

Herşey ailede başlar biter..Bir dahiyide böyle bir caniyide yaratan ailedir...Allah belalarını versin anasınında babasınında kendilerininde..

aynen katiliyorum...

ben babama, evlenmeden cocuk sahibi oldum desem babam beni zaten oracikta vurur. ama hadi diyelim kabul etti, torununu bir yere birakmami asla kabul etmez...

zalimler icin yasasin cehennnem...

Bu ülkede bu insanlara idam cezası şart.....

insanlaık suçu işleyenlenler yakılalar idam edilmeli bence

çoçuk çok kutsaldır çünkü yarının annesi babası yani neslidir bir nesli nasıl yakarlar anlamadım

valla ablacım benim eda elini çarpsa biyere benim içim kanıyor kafama odunla vursalar böyle bir acı olmaz yani insanın çoçugu başka bişiy tüm degerlerin üstünde bir sevgi ve bu sevgiyi çoçuk sahibi olduktan sonra babamızın üstümüze neden o kadar titrediğini anlıyor insan

Geri