bu nasıl vijdan bunların şok oldum ..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:eek: hangi insan kendi yawrusunu canını öldürüp yokedebilirki nedir bu insan olamaz bunu yapanlar bide üniwersite öğrencisi cahilde değil yuhh diyorum harbiden yuhh...:( :mad:

ceza evine ne gönderiyon götür bi demir eritme fabrikasına kat demirin içine eser kalmasın bu tip kansızlardan.

Üstüne söleyebileceğim hiçbişey kalmamış, duygularıma tercuman olmuşsun arkadaşım. Bende bi baba adayıyım, Allah bu insanları bildiği gibi yapsın ne diyelim.

yazık ya bu nasıl insanlık okurken bile tüyleirm diken diken oldu valla gerçekten büyük bir günah işlemişler bunun hesabını acaba nasıl verecekler merak ediyorum

Bunların üzerine o benzini döküp taksim de yada kızılay da yakacaksın diri diri

Şerefsizler :mad:

meydanlarda bağırıp çağıran şiyaşiler verşin bunun heşabını din iman kalmadı kimşede inşan küçünük bebeğe kıyarmı hiç.yazıklar olşun

Allah belalarını versin ... bunların cezasını ben kesecem ki:mad: :mad:

ceza evine ne gönderiyon götür bi demir eritme fabrikasına kat demirin içine eser kalmasın bu tip kansızlardan.
aynen katılıyorum sana :good:

Şimdi aslında ben bu kadar sert yaklaşmam ama,inan ki sen daha da yumuşak kalmışsın.Söylediğin gibi olduğunda kısa zamanda can verirler.Kısa zamanda !!! İnsan nasıl kendini kaybediyor yazamıyorum ya.Ama merak etmeye gerek yok,bu şeytanlar cezalarını bizim aklımızın dahi alamayacağı şekilde hak ettiklerini bulacaklar :mad: :mad: :mad:

Geri