31 Ocak 2008 #31 gsı osman Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eki 2007 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Um1t' Alıntı: bak bak toplama GSI ci seniii osman abi bende senin arabaya hayranım, ama sen şoför koltuğunda oturmadığın zamanlar Genişletmek için tıkla ... ümit bunları yazıyorum yolda karşıma çıkma aklını fena alıcam
Um1t' Alıntı: bak bak toplama GSI ci seniii osman abi bende senin arabaya hayranım, ama sen şoför koltuğunda oturmadığın zamanlar Genişletmek için tıkla ... ümit bunları yazıyorum yolda karşıma çıkma aklını fena alıcam
31 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #32 gt_vectra_gt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2008 Mesajlar 324 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et ben olsam kapısmazdım gsi ile hadi diyelim motoru düşük benı gecemese bile şu şekle bak ınsan baktımı gecesı gelmez
ben olsam kapısmazdım gsi ile hadi diyelim motoru düşük benı gecemese bile şu şekle bak ınsan baktımı gecesı gelmez
31 Ocak 2008 #33 gsı osman Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eki 2007 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et sağol kardeş sen rahat ol benim arabanın motoruda şeklide ümiti her türlü aşar zaten