- Konuyu Başlatan
Ynt: Bu nedir ??
Bence estetiğede katkısı var beyaz araçta..
Bence estetiğede katkısı var beyaz araçta..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay arkadaş hocam yuvarlak içine aldığım yerde yani eşikteki uzun parçayı sordum ayrıca fotoya gerek yok bendede yok çünkü.Adamvar link' Alıntı:alakası yok. bende hem cosmo hem sport araç var. ama arkadaþın ne ima ettiğini anlamadım. resim çok karanlık. yarın resim paylaþırsa yorum yapabiliriz.
Aklıma o gibi şeyler geliyo hocam wallaozgun88 link' Alıntı:Bence rüzgar sesine katkısı olmalı benim aracımda mevcut
Mucait hocam bu resimden onumu çıkardın evil_Daemon okkk 005hihihmucahitduran link' Alıntı:Kapıyı ileri geri çekme çubuğu var orada.
Silikonla bi dene istersen Hocam nasıl bişey açıklarmısın veya yarın resmini çeksenveterinerhkm54 link' Alıntı:o fitilden bende de mevcut fakat donduğu için yerinden ayrıldı yapıþtırma konusunda tavsiyesi olan var acaba????
Çok teşekkür ederim hocam Foto çekerseniz memnun oluruzveterinerhkm54 link' Alıntı:Bugün biraz buzun çözülmesiyle arasına baktım sarı plastik bir vıda tarzı bi parça gördüm sanki o fitille kaportaya arasında(sarı plastik bir vıda) bağlantı oluþturuyor gibi geldi,yarın fotografını çekebilirim.
[img=338x600]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/10/fb8c81f7d246510c18b90122fe933ed0.jpg[/img]ahmetyr link' Alıntı:Mucait hocam bu resimden onumu çıkardın evil_Daemon okkk 005hihih