Bu rengin aynısından istiyorum... :)

Aaaaa !!! oldumu şimdi Sarpercim yaz canım sen kargo adresini ben boyanmış şekilde ahanda bu arabanın aynısından kargolarım sana itin köpeen olsun canım benim aaa aramızla lafı mı olur :)
Arkaya da "yalanın batsın" yazıcan ama

Aaaaa !!! oldumu şimdi Sarpercim yaz canım sen kargo adresini ben boyanmış şekilde ahanda bu arabanın aynısından kargolarım sana itin köpeen olsun canım benim aaa aramızla lafı mı olur :)
Arkaya da "yalanın batsın" yazıcan ama

Hakan abi saolasın :D fakat bünyeyi kolaya alıştırma abi..:D
yalnız ankarada bizim siteden bi cali turbodada vardı böyle çift renk ve çok güzeldi..

Aksarayda satılıyor bu boya gidip isteyen arkadaşlar alabilirler duepont marka. Bilginize

Bağcılarda bıtane GSİ var Bukelemun rengı sureklı renk değişisiyo arac sahıbının adı sinan..şuan çok pişman yaptığına..Muanede bıle sorun Çıkıyo ruhsatda rengı yazdıgı halde..

pembe renkli gibi bende yakından gormustum..araba resmen yanıyodu ..:) bu arada satılıktı yanlış hatırlamıyosam...

bu renk standox boya firmasından temin edilebilir. Kg fiyatı 1300 ytl civarı yurtdışından sipariş ile geliyor.

bülonun eski calibranın renginin aynısı ama en ufak rötuş bile başa bela olur :D

Geri