bu site kimlerin tekelinde !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerek yok bölye tatsızlıklara sitemizde özel mesajsistemi denen bi olayvar bi sıkıntın olduğunda adminlerle direk bağlantı kurabilirsin...

burayı omu yonlendırıor dınku yazıları cogu sılınmıs boylemı paylasım war burada

kardesım ozel mesajlık bır olay yok herkes gorsun belkı utanırlar demokrası yok burada

sakıncalı görülmüş ve silinmiş olabilir tam olarak bilmediğim bi konu

herkes yaptıgını anlatıor ben yaptım bu dogru dıolar deneme yanılmaymıs yauww zaten deneme yanılmayla arabayı modıfıye edıyorsan ztn o arabadan hayır gekmez hasata cıkar o daha once ehlıyet almısmıs 2yıl deneyımlıymıs ya ne alaka o 17 nıck lı eleman belkı cıraklıktan tamırhanelerde buyumus

neyse tartışıp gerilim yaratmaya gerekyok bence..... biz bir aileyiz sonuçta isteyen bu ailede kendine yer bulur istemeyen çeker gider. (kurallar dahlinde)

arkadasım sorunda o ztn aıleysek ole bos tere adam sılmek neden bende onu anlamıyorum

skyeye arkadasımızın sabır sınırları çok zorlanmıs.. verdıgı bılgılerde gayet guzel ve dogru bence..

istanbool' Alıntı:
arkadasım sorunda o ztn aıleysek ole bos tere adam sılmek neden bende onu anlamıyorum
boşyere hıcbır zaman hıcbır kımse sıteden atılmadı bu zamna kadar... bu sıtenın kuralları var tum uye ıhracları ıhtarları kurallara göre verılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri