bu site kimlerin tekelinde !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sacmalama arkadsım rıca edıorum adam lastık kalınlastıkca patınaj artar dıor sende bunumu savunuyorsun

Bu tartışma gerçekten çok seviyesiz.:mad: Ben burada birçok bilgi edindim ve edinmeyede devam ediyorum.
Birçok araba modifiye sitesini takip etme imkanım oluyor.Hiçbir yerde durum çok farklı değil.Kişiler bildiklerini uyguladıklarını anlatıyor insanlara.Daha doğru ve iyi bilen varsa çıkıp söyler.Kişiler özgür olarak bilgilerini paylaşıyorlar.Zaten forumların amacı budur.Yoksa yetkili servis dışarıda her yerde.
Opelim.net çok özgür,seviyeli,dostça bir sitedir.
Burda olmak yada olmamak kişnin elindedir.
Skyeye ve bu konuda tecrübeli kişilerle olmak mutluluk verici...:good:

Skyeye ve bu konuda tecrübeli kişilerle olmak mutluluk verici...:good:[/quote]

zuhuhuhahahaha hakıkaten oyle

çok ilginç ben 2 aydır takip ediyorum ilk isyan eden birini görüyorum.Bu kadar detaylı desem dogru olur.Herkes başından geçen veya gördügü arızaları dili döndüğü kadar yazmaya çalışıyor.Sanırım bazı özel servisler de var zaten onlar yazdıklarıla kendilerini belli ediyorlar.Herkesin her dedigine inanmak zorunda degil ki kimse.Yorumlarsın aklına yatarsa servise gider oralara baktırırsın.Tartışmalar da seviyeli bir şekilde sürüyor.Kimse kimseye hakaret etmiyor en azından ben görmedim.Bence biraz abartıyorsun sanırım
arkadaşım.Bu kısa hayatta kalp kırmanın anlamı yok dost kalın dostça kalın.

ewet degıl ama saygı duymak zorunda kardesım arkadaslarımız neden atıldılar sıteden bunu acıklayın bana forum kuralları fln degıl olay bazıları cekemedı ondan bence

hangi mesajını alıntı yapsam bilemedim.. kimsin nesin belli değil.. mekanıma gelin demenden belli tarzın!! Adam gibi davet edilen heryere geliriz,ne sandın sanal kabadayılara pabuç bırakıcaz filanmı sandın?forum kurallarına uymayan kimse demokrasiden bahsetmesin.. Bence fazla ileri gitme.. atılmak isteyeceğine adam gibi üyeliğinin iptalini isteyebilirsin.. 4500 üye var bu sitede ve çürük domatesler ya terkederler yada ihraç edilirler.. Sizleri kim tanıyorki çekemesinler!!

muhuhuhahahahahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri