Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu twinaudio ünitesini nereden bulabilirim.web'den biraz aradım ama pek sonuç yok...

ebay :)
aslında el atmışken CD30'ları da değiştirmek lazım, bir üstünün ismini tam hatırlamıyorum ama CD40 Opera'ydı sanırım, twin audio ile daha uyumlu olabilir.
sonuçta Elegance donanımın bir özelliği.

ebaydan bulabilirsin mustafa twinaudioyu

çağrı ben bu tip çin malı orjinal teybin yerine konulan şeyleri sevmiyorum çünkü bizim araçlarda çoğu şey teypden oluyor birde başka bir marka teyp takarsan zaten ya oraya oturmuyor ve direksiyon kontrolleride iptal oluyor ve bence çok eğriti duruyor ben çok vectra gördüm orjinal teybini çıkarıp farklı şeyler kullanan açıkcası hiç hoşuma gitmedi araca sonradan takıldığı çok belli araçda çok sırıtıyor..

ben soft tunningden yanayım abartıya kaçmadan görselliği orjinalliği bozmadan yapılabilicek maksimumda şeyi yapmak..

ebay :)
aslında el atmışken CD30'ları da değiştirmek lazım, bir üstünün ismini tam hatırlamıyorum ama CD40 Opera'ydı sanırım, twin audio ile daha uyumlu olabilir.
sonuçta Elegance donanımın bir özelliği.

twin audio nun teybin modeliyle ilgisi yok.. eski nesil zafiralarda bile var..
ayrıca cd40 değil cd70 cd30 un bir üstü :) ama gerek yok twinaudionun dediğim gibi teyple bir ilgisi yok.. teybin arkasına bağlanıyor soketle sanırım o eski modellerde bile varki eski zafiralarda var cdr teyp li olan..

abi Passat'ta okadar şeyin arasından sadece radyoya mı baktın :D
onun radyosu da başta orjinal vw'nin en üst seviye radyosuydu, sonra detaylı GPS için felan çin malına döndü.

mesela ipod bağlantısı, geri görüş kamerası, dvd, koltuk başlıklarına ekran vs. için demiştim ben

abi Passat'ta okadar şeyin arasından sadece radyoya mı baktın :D
onun radyosu da başta orjinal vw'nin en üst seviye radyosuydu, sonra detaylı GPS için felan çin malına döndü.

mesela ipod bağlantısı, geri görüş kamerası, dvd, koltuk başlıklarına ekran vs. için demiştim ben

onlarıda gördümde onlar zaten çok fiks şeyler artık öyle abartılıcak şeyler değil bir geri görüş kamerası 50 tl iki kafalık lcd li 300 tl o teybin zaten ipod bağlantısı falan standart çıkışı vardır kesin onları ben standart paketin içinde gördüğüm için o konuya girmedim sadece ana üniteden bahsettim ayrıntılara girmedim pek..

klasik car theathre sistemi işde bir ana ünite iki arkalar için kafalık lcd sistemi :)

ben kafalık lcd leri o kadar beğenmiyorum kendi bu benim zevkim tabiki zaten iyi makbul bir şey olsa büyük firmalar kullanırdı misal yeni bmw lerde arka lcd ler diz hizasında mercedes maybach s500 lerde ise tepe ekranı var..

sanırım vauxhall zafiralardada bazı modellerinde orjinalden arkadakiler için tepe ekranı koymuşlardı bir yerde ya okudum ya gördüm resmini tam hatırlamıyorum..

benim favorimde tepe ekranı çok kullanışlı yer kaplamıyor kaza anında tehlike arz etmiyor ve en önemlisi yüz hizasında yani kafanı eğmen kaldırman gerekmiyor.. öyle yapılmış vectra c lerde var ben resmini koymuşdum foruma aratırsan bulabilirsin gayetde hoş olmuşdu..

türkiyede hırsızlık faktörü olmasa iki dakka düşünmez yaptırırdım gerçi tepede olduğu için kafalık lcd leri gibi dikkat çekmiyorlar görünmüyorlar direk bakışda ancak kafayı eğip adamın arabanın içine bakması lazım ki o zaman görsün..

Geri