Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorularıma başlayım

park sensörleri orjinal mi sonradan mı yapıldı?
bizimki sonradan yapıldı ve fotodaki gibi yerleştirdiler;
20090810204151!Opel_Vectra_C_2.2_Direkt_rear.JPG

pedallar pek hoşuma gitmedi:(

Twin audio için herhangi birşey yapmak gerekti mi?
yoksa direk tak çalıştır mı? birde kablolaması hazırmıymış?
benimde en çok istediğim özelliklerden birisi.
monte edildiği o bölümle birlikte mi satılıyor? (12v çıkışın yeri değiştiği için o bölümü tamamen almak lazım sanırım)
servis bile tanıtamadıysa (sanırım radyonun CD 30 MP3 olmasından dolayı) sadece görüntü mü oldu, çalışmıyor mu?

GPS için bilgisayarda program mı çalışıyor, yoksa pc ekranında harici olarak GPS'i de mi görüyorsunuz?

biraz daha araştırıyım, birşeyler çıkar kesin :D
birde aradan 1 yıl geçmiş, hala full detaylı fotolar yok :D

Harika gerçekten. Kazasız belasız kullan.

sorularıma başlayım

park sensörleri orjinal mi sonradan mı yapıldı?
bizimki sonradan yapıldı ve fotodaki gibi yerleştirdiler;
20090810204151%21Opel_Vectra_C_2.2_Direkt_rear.JPG

pedallar pek hoşuma gitmedi:(

Twin audio için herhangi birşey yapmak gerekti mi?
yoksa direk tak çalıştır mı? birde kablolaması hazırmıymış?
benimde en çok istediğim özelliklerden birisi.
monte edildiği o bölümle birlikte mi satılıyor? (12v çıkışın yeri değiştiği için o bölümü tamamen almak lazım sanırım)
servis bile tanıtamadıysa (sanırım radyonun CD 30 MP3 olmasından dolayı) sadece görüntü mü oldu, çalışmıyor mu?

GPS için bilgisayarda program mı çalışıyor, yoksa pc ekranında harici olarak GPS'i de mi görüyorsunuz?

biraz daha araştırıyım, birşeyler çıkar kesin :D
birde aradan 1 yıl geçmiş, hala full detaylı fotolar yok :D

park sensörleri sonradan takılma

twinaudio nun kablolaaması yok ama şeması var çok basit vakit bulamadım servis yapalım dedide çok vakit geçer dedi onu müsait boş br günümüzde yapmamız lazım dedi benimde vakdim yokdu şimdilik duruyor ama yaptırıcam en kısa zamanda yazın boş olurum çok vaktim olur o zaman yaptırıcam..

pedallar zevk meselesi isotta nın replikası orjinal isotta modeli 250 tl geceleri kapı açıkkken bilhassa yer aydınlatması varsa beyaz led in altında çok harika görünüyor dışardan bakdınmı parlıyor ışıldıyor.. ama zevk meselesi tabiki..

gps programsız olmaz igo yüklüydü bende birde gps anteni vardı gayetde güzel navigasyon cihazı gibi çalışıyordu..

ama ben bilgisayar setini sattım komple başka bir projem var onu yapıcam.. onunda alet edavatı aldım bir montaj kaldı vakdim yok yaptıramadım.. onuda yaza yaptırıcam montajını ...

Tarık ve kaan arkadaşlarım sağolun.

gps tabiki programsız olmazda demek istediğim windows üzerinde bir programı mı çalışıyor yoksa monitörün ayrıyetten bir cihaza bağlantısı var, pc ile gps arasında geçiş mi yapıyor demek istemiştim.
yeni çalışmaları merakla bekliyorum :good:

bu twinaudio olayını bende çok beğendim. Araç tam multimedya olmuş süper eğlenceli insan içinden hiç çıkmak istemiyordur heralde. Yeni projeni sabırsızlıkla bekliyoruz...Emeğine sağlık

yok o sistemde ek hiç bir şey yokdu her şey laptop dandı.. zaten resimlerde dikkat edersen laptop a bağlı gps anteni var.. anteninde resmini çekdim bilhassa.. yenisini sizlerde beğeniceksiniz bu kadar tefferruatlı olmıycak ama vectra nın multimedya adına tüm açlığını gidericek gene tabiki orjinalini bozmadan o kısmı benim için çok önemli..

gps'i felan gördümde pc bağlantısına dikkat etmemiştim.
pc'den garmin tomtom vs. programların çalışmasına pek alışık değilim, o yüzden detaylı sordum biraz :D

yanlış hatırlamıyorsam opelimde de bir Passat paylaşmış olmam lazım, gördünüz mü onu?
full multimedya döşeliydi araç.
eğer aklınıza gelmeyen birşey varsa fikir verme açısından tekrar paylaşıyım
http://forum.donanimhaber.com/m_22178889/mpage_1/key_/tm.htm

Arkadaşlar bu twinaudio ünitesini nereden bulabilirim.web'den biraz aradım ama pek sonuç yok...

Geri