buda benim canavar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrbody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kaza bela vermesin cok güzel olmus machina . . .
Jantlarin marka modelini bir de ses sistemindeki tesisati yazabilrmisin ne var ne yok aracta bi bkalim :)

resital

Jantlarin marka modelini bir de ses sistemindeki tesisati yazabilrmisin ne var ne yok aracta bi bkalim :) bende yapmayı düşünüyorum ama ezbere olmasın die soruorum

***RES!TAL OTO GARAGE***

<<<İBRAHİM GÜND:rolleyes:ĞDU >>>

Maşallah çok güzel

arabada nos mu var?? bir tüp gördüm mavi renk ama tam olarak anlayamadım ne olduğunu...

Jantlarin marka modelini bir de ses sistemindeki tesisati yazabilrmisin ne var ne yok aracta bi bkalim :) bende yapmayı düşünüyorum ama ezbere olmasın die soruorum

***RES!TAL OTO GARAGE***

<<<İBRAHİM GÜND:rolleyes:ĞDU >>>
yapılanlar chip tuning,hks blow off,corvette hava filtresi remus son susturucu,NOS,eibach yay,angel eyes,şeffaf stoplar ,müzik tesisatı pioneer in-dash dvd ,2 adet anfi,2 takım mid,38cm subwoofer şimdilik bunlar war

oncelıkle masalllah merak ettıgım bır konu var
nos uygulamasını orjınal motaramı uyguladın yoksa pıstonlarda sıboblarda bır deyısıklık yaptınmı ?

güzel araç Allah kaza bela vermesin

o degıl sen dızel araca nasıl remus taktın anlamadım kardesım :=) ses magırus sesı gbımı cıktı yoksa cokmu saglam bunu mrk ettım.. ayrıca sen vectraya nasıl NOS taktın anlamadım 1 kullan 2 kullan araba bırakır kendını bı nosla olcak bı ıs degıl benceee onun segmanlarını-pıstonlarını herseyını degıstırcenkı o NOSu sorunsuz kullan haa birde tavsıye bende vectra kullanıcısıyım kapı kollarını boyat... ;)

Geri