- Konuyu Başlatan
evet remus konusunda haklısın berbat çıktı orj. döndüm ama nos a gelince dizel vectranın piston ,piston kolları ve kol yataklarının ne kadar sağlam olduğundan bilgin yok sanırım evet standart bi motora yaptım bu dediklerini yakıtla bi kombineli kullan bakalım neler oldugunu hissedersin tek dezavantajı biraz avans vurması ve nosu 55.000 km oldu takalı en az 2,5 lt.lik 20 tüp bitirdim ne şanzımanda sorun yaşadım nede aktarma organlarında ama şu var tabiiki pistonun kullanım ömrünü kısaltıyosun neyse o sorunuda aşıyorum artık çünkü sıkı bi motor yapılacak araca kapı kollarına gelince haklısın bi zaman bulup boyatamadım inş.en kısa zamanda o da olacak tavsiyen için teşekküro degıl sen dızel araca nasıl remus taktın anlamadım kardesım :=) ses magırus sesı gbımı cıktı yoksa cokmu saglam bunu mrk ettım.. ayrıca sen vectraya nasıl NOS taktın anlamadım 1 kullan 2 kullan araba bırakır kendını bı nosla olcak bı ıs degıl benceee onun segmanlarını-pıstonlarını herseyını degıstırcenkı o NOSu sorunsuz kullan haa birde tavsıye bende vectra kullanıcısıyım kapı kollarını boyat...