Buda Benim Corsa D :)

UtkuCanGL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir kaç ufak dokunuşla aracın duruşunu değiştirmeye çalıştım umarım sizlerinde beğenisini alırım :)

Gayet sade ve hos olmus kazasiz belasiz binmenuz dilegimle

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende baya zorlandım resimleri atarken :D
Teşekkürler Olcay bey :)

Resimler küçültülse süper olur sadece ve şık olmuş aracın renginden dolayı ufak bir tavsiyem arka plaka ışıklarını kırmızıdan ziyade beyaz led yaparsanız daha da güzel olacağı kanısındayım. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Resimler küçültülse süper olur sadece ve şık olmuş aracın renginden dolayı ufak bir tavsiyem arka plaka ışıklarını kırmızıdan ziyade beyaz led yaparsanız daha da güzel olacağı kanısındayım. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

teşekkürler yorumunuz için bugün bir corsada gördüm beyaz led hoşuma gitti aslında dikkate alıcam bu tavsiyenizi :bir:

çok hoş olmuş.. Bende de 2012 1.4 manuel enjoy var. Birşey sormak istiyorum. Sizin araçta bagaj bölmesi oluşturan raf (pandizot) mevcut mu acaba? Değil ise hangi modellerde sunuluyor bilginiz var mı?

çok hoş olmuş.. Bende de 2012 1.4 manuel enjoy var. Birşey sormak istiyorum. Sizin araçta bagaj bölmesi oluşturan raf (pandizot) mevcut mu acaba? Değil ise hangi modellerde sunuluyor bilginiz var mı?

teşekkürler pandizot mevcut aracımda 1.4 enjoy tam otomatik araç 2012 benimde standart olarak sunuluyor diye biliyorum aracı sıfırmı aldınız ?

Siz şanslı kesimdensiniz o zaman aslında 2012 yılı ile beraber pandizot sunumu kaldırıldı.

Geri