Buda Benim Corsa D :)

2013 ocak çıkışlı aslında aracım aracı alırken park sensörü boya koruma koltuk koruma karter koruma falan hediye etmişlerdi belki pandizotda bu hediyelere dahil olabilir ama aracı alırken galeride 4-5 tane corsa vardı hepsinin üstünde pandizot vardı diye hatırlıyorum.

valla söyle söyliyim 1 adet kaliteli turuncu oje :D 2 tanede renli şefaf folyo biri sarı biri kırmızı şeklinde :D sislere sarı folyo arka stop arka plaka ışıklarına kırmızı folyo ojeyi sorucaksın :D onuda kaliteli çift duylu turuncu ampul bulamadığım için park ampullerini oje ile boyadım bir çok kişi yanar 1-2 gün içinde dedi ama ortalama 2 haftadır kullanıyorum en ufak kararma yok şuan ha birde hava filtresi ve spor yay ( 50 mm ) taktırmıştım ama aracı arasıra ailem kullandığı için biraz laf yiyince geri söktürmek zorunda kaldım :)

e4uhuqy7.jpg
Gündüz farında sıkıntı yaşarsanız resimdeki ürünü alabilir veya sipariş verebilirsiniz..stoplara kırmızı folyonun nasıl durduğunu merak ettim,gündüz stoplar kapalıyken çekilmis bir foto paylaşırsanız mmnun olurum sis farına sarı folyoyu kendinizmi yaptınız?

Turuncu oje meselesi cok hosuma gitti :D Yarın ılk ısım bunu denemek olacak :)

Aslında arkadaşın bahsettiği normal pandizot değil. daha önceki corsaların satışında yer alan bagaj bölme rafıydı

Siz şanslı kesimdensiniz o zaman aslında 2012 yılı ile beraber pandizot sunumu kaldırıldı.

2013 üretimli 1.2 easytronic araç aldı buradan bir arkadaşım, sıfır aldı şuan 2700kmde daha taze araç sıfır sayılır, pandizotu vardı, alınan bayinin çakallığı olabilir mi acaba pandizot olayı?

maaşallah guzel gunlerde bın

Hop noluyoruz bakim :D

Aracın maşallahı var ancak daha çok yapılacak işleride var :)

Bu turuncu ampullerden kullandınızmı acaba renk tonu genelde açık bir turuncu oluyo şuan benimkiler resimlerdekinden daha koyu duruyor eğer aynı renkde olur diyosanız hemen veriyim siparişi :) olcay bey ojeyi kaliteli kullanın benden size tavsiye yoksa 15 20 dk sonra kararmaya başlıyor ve çıkarmak biraz uğraştırıyo :)
Aracın arka stoplarının resmini çektim şuan atamıyorum akşama doğru atmış olurum ve pandizot olayıda kafama takıldı farklı şeylerden bahsediyor olamayız demi ?

Benimkiler resimdeki urunden.. Gunduzlerde siyah koyu ton film var.. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum.. Resimleri bekliyorum;) sis farina folyoyu nasil yaptiniz?

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1384417861373.webp
    uploadfromtaptalk1384417861373.webp
    26.8 KB · Görüntüleme: 16
  • uploadfromtaptalk1384417881067.webp
    uploadfromtaptalk1384417881067.webp
    38.7 KB · Görüntüleme: 14
gündüz ampullerini oje ile mi boyadın kardeş boyayı ojenin fırçasını kullanarak boyadın kardeş boyama resimleri varsa eklersen memnun oluruz ve ilham açar diye düsünüyorum saygılar

Geri