Buda Benim Corsa D :)

pandizot olayıda kafama takıldı farklı şeylerden bahsediyor olamayız demi ?

Pandizot olayını açıklığa kavuşturalım, şu kırmızı okla işaret ettiğim, soru işaretli zımbırtıyı kastediyosunuz değil mi?

2hn6h6g.jpg

Şu an işteyim resimleri göremiyorum folyoyu bütün aksesuarcılarda bulabilirsiniz yarı şeffaf renkli arkası kendinden yapışkanlı oluyor sis farından biraz büyük kare şeklinde kestim ilk önce daha sonra sis farını temizliyip üstüne yarım fıs şeklinde cam temizleme suyu sıktım daha sonra onu silmeden o kestiğim folyoyu üstüne koydum bir kart ile üstünden düzelterek yapıştırdım bu şekilde hem folyonun altında hava kabarcığı oluşmuyo hemde daha iyi sağlıklı bir şekilde yapışıyo kartla üstünden yapıştırırkende folyonun altındaki suda kenarlardan gidiyor bu arada arkasından ince falçatayla sis farının şeklinde keserek folyonun fazlalık olan kısmını aldım düzgün kesmeye dikkat edin ama kenarlarını yarım santim fazla bıraksanızda sorun olcağını sanmıyorum en son bir bez ile sisleri düzgünce silerleniz hem etrafında kalan cam suyunu hemde folyonun kenarlarında kart ile çıkartamadığınız yerler varsa ordaki suyu temizlersiniz.
parklara gelince ampulleri zaten farın en üstünde olduğu için sökmeside takmasıda çok rahat boyama işlemini ojenin fırçası ile yaptım ilk katı astar olarak attım cam yüzeyde direk kalmıyo çünkü o kurudukdan sonra bir kat daha geçtim üstünden arkadaşlar yeterli dedi ama ben biraz daha koyu olmasını istediğim için 2. kat kurudukdan sonra 3. katıda geçtim ve sonuç böyle oje tam kurumadan yerine takmaya çalışmayın ama ampul yuvasının olduğu yer biraz dar olduğu için yerine takarken kenarlara sürtüyo tam kurutmadan taktığınız zaman boyayı sıyırtma ihtimaliniz büyük

Parklara oje denedim fakat ojeler karardi yani yandi isidan dolayi , kullandiginizarka nefir acaba?

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri