Buda benim Corsa'm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cenker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cenker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.guncelulasim.com
Herkese merhabalar uzun süredir forumu takip ediyorum fotoğraf koymak bu güne kısmetmiş :)
Aracım Corsa D '12 olup 1.2 Essentia modelidir.
Araca yapılan işlemler cam filmi,kapı kolu boyama,kolçak,opc sinyal çerçevesi ve spoiler, sis farları içinde gün saymaktayım :)

4wo9.jpg

6eah.jpg

l256.jpg

ywi2.jpg

Kazasız belasız günler dilerim

Guzel renk, bir de sis fari takilirsa daha guzel olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Güzel araç, kazasız belasız kullanın :)
sis farlarını bekliyorum, bende çok istiyorum bir nasip olmadı henuz

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler, cümlemize hayırlı kazasız sürüşler dilerim.

@dark_crow @HeroKing Sis farı için Opel Edirne servisi 1000 tl fiyat verdi biraz indirim yaparsalar bayramdan sonra sis farını taktırmayı düşünüyorum gerçekten aracın havasını değiştiriyor :)

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler, cümlemize hayırlı kazasız sürüşler dilerim.

@dark_crow @HeroKing Sis farı için Opel Edirne servisi 1000 tl fiyat verdi biraz indirim yaparsalar bayramdan sonra sis farını taktırmayı düşünüyorum gerçekten aracın havasını değiştiriyor :)

Bursaya göre insaflılarmış bursa neskar 1500tl civarı fiyat çekti bana :)
Gerçi geçtiğimiz seneydi ama bir daha sorayım ben şunu bir, fiyat bilgilendirmesi için teşekkürler bekliyorum sis farlarınızı bu plastikler ne yazık ki hiç hoş durmuyor bende ki en büyük ve tek eksikte bu zaten :)

Valla banada 1000 tl dediler ben çıkma yada yan sanayii alıcam 150 200 liraya takıcam alicanla :) yılda bir iki kere yanıcak 1000 tl değmez maksat çerçeveler boş kalmasın :) araba güzel olmuş kazasız belasız bu arada

Valla banada 1000 tl dediler ben çıkma yada yan sanayii alıcam 150 200 liraya takıcam alicanla :) yılda bir iki kere yanıcak 1000 tl değmez maksat çerçeveler boş kalmasın :) araba güzel olmuş kazasız belasız bu arada
yan sanayilere baktımda krom çerçeve yok yine garip durcak gibi düşünüyorum var mı örneği ilker hiç?

Geri