Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla aksine ben kromsuz istiyorumm ben krom yerleri bile plastidip yapmıştı o nedenle ben yansanayi alıcam power led olucak ıüsırf kapaklarda görsellik olsun diye
Cenker valla ben çakmalardan alıcam. takmadan öncede ön panjura uyguladığım plastidip ile kaplayıp bir örnek olmasını sağlayacağım. valla gidipte yılda 2 kere yakacağım sis farına 1000 lira veremem...
sadece kapaklar 200 lira yapıyor sırf krom için balkan otoya bende baktım acaba dedm kapakları ve sislerı oradan alıp montajı yaptırsak elektrikçide diye ama ben zaten krom istemiyorum belirttiğim gibi aracımda mat siyah kullanıyorum
Arkadaşlar bende kapı kollarını boyatmayi düşünüyorum nerde yaptırabilirim bir yerde okumuştum sonradan boyandigi zaman boyalar soyulup çıkıyormuş doğrumudur teşekkürler
Arkadaşlar bende kapı kollarını boyatmayi düşünüyorum nerde yaptırabilirim bir yerde okumuştum sonradan boyandigi zaman boyalar soyulup çıkıyormuş doğrumudur teşekkürler