Buda benim Corsa'm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cenker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah araç çok sade ve şık duruyor Allah kaza bela vermesin inşallah spoiler bende düşünüyorum corsaları güzel gösteriyor iyi günlerde kullanın :)

maşallah kazasız belasız kullan

kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.

Maşallah araç çok sade ve şık duruyor Allah kaza bela vermesin inşallah spoiler bende düşünüyorum corsaları güzel gösteriyor iyi günlerde kullanın :)
Çok teşekkürler hepinize sizlerede kazasız belasız yolculuklar...

valla aksine ben kromsuz istiyorumm ben krom yerleri bile plastidip yapmıştı o nedenle ben yansanayi alıcam power led olucak ıüsırf kapaklarda görsellik olsun diye :)
bugün canlı olarak sizin düşündüğünüz tarz gördüm sis farlarını kromsuz pek beğenmedim çakma oldukları çok belli oluyor.

Cenker valla ben çakmalardan alıcam. takmadan öncede ön panjura uyguladığım plastidip ile kaplayıp bir örnek olmasını sağlayacağım. valla gidipte yılda 2 kere yakacağım sis farına 1000 lira veremem...

sadece kapaklar 200 lira yapıyor sırf krom için balkan otoya bende baktım acaba dedm kapakları ve sislerı oradan alıp montajı yaptırsak elektrikçide diye ama ben zaten krom istemiyorum :) belirttiğim gibi aracımda mat siyah kullanıyorum :)

Pazar temizliğinden sonra bir kaç güncellemeyle corsa'm :)

benr.jpg

ua8f.jpg

93l2.jpg

f1rm.jpg

jlxa.jpg

hafta içi kısmetse sis farlarımda geliyor :D

Arkadaşlar bende kapı kollarını boyatmayi düşünüyorum nerde yaptırabilirim bir yerde okumuştum sonradan boyandigi zaman boyalar soyulup çıkıyormuş doğrumudur teşekkürler

Arkadaşlar bende kapı kollarını boyatmayi düşünüyorum nerde yaptırabilirim bir yerde okumuştum sonradan boyandigi zaman boyalar soyulup çıkıyormuş doğrumudur teşekkürler
Genelde böyle bir sıkıntı var . kaplama yapılabilir yada kollar sökülerek bir macun üstüne boya yapılabilir.

bende sis farı zaten vardı ama o krom kısım çok basit geldiği için bana orayı karbon kapladım. sıkılınca sökerim ama kromdan on kat iyi.

Geri