buda benim GSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencomx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımı yeni aldım 1994 dohc fikirlerinizi bekliyorum... bu arabaya neler yapabilirim...

Gencer kral hşgeldin foruma :) aracına ne yapabilirsin mesela beni gezdirebilirsin :)) hayırlı olsun abicim

wayy kardeşim sende buralardasın ne güzel tanıdık bi yüz görmek. ne zaman dersen gezeriz sorun değil yeterki benimle yarışma :D:D

:))) forumda çok aktif bi üye sayılmam ama idare ediyoruz bee abi seninle yarışmak mı :D denemek bile hata GSİ adı yeter:D

öncelikle hayırlı olsun. ben her zaman sadelikten ve orijinal olmasından yanayım.tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam;

1- jantları ve kaportada kalan siyah renkleri orijinal renklerine geri döndürür.
2- stopları ledli angel veya orijinalle değiştiririm.
3- arka tampon eteğini sökerim.
4- koltuğun kılıfsız hali daha güzel.

vaktin ve imkanın varsa güzel şeydir arabayı toplamak. kolay gelsin, iyi sürüşler. bu arada motor harareti ne alemde? kaputu fazlasıyla uzatmışlar galiba.pek hava girişi kalmamış gibi gözüküyor.

arabada hararet sıkıntım yok gayet memnunum ama yazın ne olur bilmiyorum şimdilik 90 dan kıpırdamıyor... önerilerin güzel ama kılıflar hoşuma gitti kalsın bence;) siyah yerlere gelince onlara zamanla işlem yapacağım...

Maşallah çok güzel, çok asi duruyor ön taraf.:)

öncelikle hayırlı olsun. ben her zaman sadelikten ve orijinal olmasından yanayım.tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam;

1- jantları ve kaportada kalan siyah renkleri orijinal renklerine geri döndürür.

vaktin ve imkanın varsa güzel şeydir arabayı toplamak. kolay gelsin, iyi sürüşler. bu arada motor harareti ne alemde? kaputu fazlasıyla uzatmışlar galiba.pek hava girişi kalmamış gibi gözüküyor.

yüzde yüz katılıyorum...

hayırlı olsun...

Katılıyorum +1903

Geri