buda benim GSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle hayırlı olsun. ben her zaman sadelikten ve orijinal olmasından yanayım.tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam;

1- jantları ve kaportada kalan siyah renkleri orijinal renklerine geri döndürür.
2- stopları ledli angel veya orijinalle değiştiririm.
3- arka tampon eteğini sökerim.
4- koltuğun kılıfsız hali daha güzel.

vaktin ve imkanın varsa güzel şeydir arabayı toplamak. kolay gelsin, iyi sürüşler. bu arada motor harareti ne alemde? kaputu fazlasıyla uzatmışlar galiba.pek hava girişi kalmamış gibi gözüküyor.
bende katılıyorum

fikirleriniz güzelde herkes neden birbirine katılıyor :D daha yaratıcı olalım arkadaşlar

1-jantlar orjinal haline geri dönecek
2-koltukları böle seviyorum güzel bence ama sizede saygı duyuyorum
3-arka tampon eteğinide ben yaptım çok hoşuma gitti :D
4-işte bomba bu şu an için angel alacak dururmum yok bütçe farklı yerlere bağlı ama angel ,iilerde kesin

teşekkürlerrrr...

Arkadaşım hayırlı olsun. Ben olsam öncelikle lastik-jant işine girerim. Bi performans eksoz ilk iş tamam. Durumu toplayınca farlara, stoplara el atıp bi xenon çaktın mı eve girme. Daha da para ayırırsan direksiyonu falan değiştir, göstergeler tak. Bu arada ses sistemini unutmayalım. Uff çok hesap çıktı. Sen en iyisi bişey yapma o paraya at yakıtını Türkiye' yi gez.

aramıza hoşgeldin hemen ve derhal arka tampondaki eki sök çok çirkin yapmış aracı marşpiyelleri aracın rengine boya jantları değiş aracın tamamen değişmiş olur

önerini dikkate alıcam osman kardeşim o eki boyasam yeterli olurmu acaba tampona sabitlemişler çünkü....

bide daha sigarayı bırak küllük taşmışşş artrık :)

aramıza hoşgeldin.
araç çok güzel kazasız belasız kullan.
ben de sadelikten yanayım.
ben olsam;
1- depo kapağını kaporta rengine boyardım (vurgulanması gereken bir yer değil diye düşünüyorum)
2- arka tamponun etek altını orjinale çevirirdim.
3- jantları orjinal rengine boyatırdım veya komple değiştirirdim.
4- direksiyonu değiştirirdim.

başka da değişikliğe gerek yok bence bunlar yeterli :)

ayrıca aracın genel özelliklerini tanıtır mısın? motor gücü nedir, ABS, klima var mı, fiyatı nedir vb.??

öncelikle hayırlı olsun. ben her zaman sadelikten ve orijinal olmasından yanayım.tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam;

1- jantları ve kaportada kalan siyah renkleri orijinal renklerine geri döndürür.
2- stopları ledli angel veya orijinalle değiştiririm.
3- arka tampon eteğini sökerim.
4- koltuğun kılıfsız hali daha güzel.

vaktin ve imkanın varsa güzel şeydir arabayı toplamak. kolay gelsin, iyi sürüşler. bu arada motor harareti ne alemde? kaputu fazlasıyla uzatmışlar galiba.pek hava girişi kalmamış gibi gözüküyor.

sonderece dogru ızlenım olmadı satar vectra alırım

Geri