buda benim haşat terminatör ( BaD_StiNG )

coRSac' Alıntı:
Geçmiş olsun. Araba şimdi nerde? Birde kaskolu ise,kasko ödeme yaparken herhangi bi zorluk çıkarıyormu?

araba şimdi kaportacıda somada kazayı yapınca o gece araba tedasın arkasındaki bos yere koyduk ertesi gün kaportacının birine 4.5 milyara verdik ama cd çalarını vites topuzunu fln aldım :D:D:D

zaten kaskoyu hiç kurcalamadım cünkü suc bizde içki var işin içinde kasko otomatikman devre dısı kalıo içki girince devreye

çok geçmiş olsun, allah bidaha yaşatmasın ne diyeyim umarım sadece sana değil hepimize ders olur

Geçmiş olsun birader. Benzetmende uymuş. Canın ve sağlığın yerinde ya boş ver mal geriye gelir.:(

kurt.ibrahim' Alıntı:
Geçmiş olsun birader. Benzetmende uymuş. Canın ve sağlığın yerinde ya boş ver mal geriye gelir.:(

valla pek geri gelceni sanmıorum babam dio sana bi daha araba fln yoq kendi para kazan burnun sürtsün ondan sonra bi daha alkollü binip hız yapabiliomusun dedi annem zaten kazadan sonra perisan oldu o da alınmaması taraftarı işim zor anlıcan babamın 2000 model astra sı ile idare ediorum su anda :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

serkan75' Alıntı:
çok geçmiş olsun, allah bidaha yaşatmasın ne diyeyim umarım sadece sana değil hepimize ders olur

+1 :D:D:D

Gerçekten geçmiş olsun, Alkol ün zararlarını bir kez daha anlatmaya gerek yok.Herkese ders olsun

çok geçmiş olsun. Allah başka kaza vermesin

çok geçmiş olsun. allah başka kaza bela vermesin

Geri