buda benim tank

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jerry09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jerry09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dsc0024ww.jpg
dsc0018tf.jpg
dsc0020gd.jpg
dsc0019ch.jpg

Son düzenleme:
Kardeşim güle güle kullan kazasız belasız maşallah tank gibi gerçekten bir ateşleyecek topu eksik :)

maşallah kazasız belasız kullan

Design Edition 1.9 CDTI ise akar hatta fışkırır, çok severiz :)

1.6 benzinli/lpg li :)

Şef ayrıntılı olarak uzun uzadıya bir inceleme bekliyorum, performans(ara hızlanmalar özellikle) yakıt tüketimi, rahatlık, yol tutuş, donanım, ses sistemi vesaire, klavyeye dokunmaktan korkmayalım ne va ne yok hepsini merak ediyorum :)

üstad araç tek kelime ile mükemmel. donanım olarak yok yok. herşeyini yazayım tek tek. hava yastığı 8 abs çift yönlü digital klima radyo mp3 8 hoparlör ki çoşturuyor hız sabitleyici el gazı arttırıp eksiltebiliyorsunç yol tutuşu mükemmel viraj felan korkmana gerek yok dört cam tam otomatik yakıt beklediğidende az şehir dışı tam tamına 22 kuruş yakıyor. bence mükemmel. performans 1450 kg bir araca göre gayet iyi ama üst seviyede bir şey beklemeyin. yokuşlarda devirliiyseniz problem yok ama devir düsük ise çabuk boğulur. merak ettiğiniz olursa lütfen sorun hemen cevaplamaya çalışırım. üzüldüğüm yanı ise şu : eşimde arac kullanmak istiyor o yüzden otomatik araç alıcaz satıcam aracı :(

teşekkürler

Geri