buda benim tank

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jerry09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah, aracınız çok güzel..Vectra C popülasyonu bir dönem hızlı bir düşüş yaşamıştı şimdi yavaştan hareketlenmeye başladı..Design Edition özellikle form olarak gerçekten göz alıcı..1.6 LPG li olması iyi..Ekonomik.. 1.9CDTİ ciğerli olsaydı ama, her türlü gideri vardı :D ben de çok istemiştim ama ekmeği yenmemiş 1.9ların fiyatı malum..Gerçi ederi kadar zaten..

üstad araç tek kelime ile mükemmel. donanım olarak yok yok. herşeyini yazayım tek tek. hava yastığı 8 abs çift yönlü digital klima radyo mp3 8 hoparlör ki çoşturuyor hız sabitleyici el gazı arttırıp eksiltebiliyorsunç yol tutuşu mükemmel viraj felan korkmana gerek yok dört cam tam otomatik yakıt beklediğidende az şehir dışı tam tamına 22 kuruş yakıyor. bence mükemmel. performans 1450 kg bir araca göre gayet iyi ama üst seviyede bir şey beklemeyin. yokuşlarda devirliiyseniz problem yok ama devir düsük ise çabuk boğulur. merak ettiğiniz olursa lütfen sorun hemen cevaplamaya çalışırım. üzüldüğüm yanı ise şu : eşimde arac kullanmak istiyor o yüzden otomatik araç alıcaz satıcam aracı :(
Yorumlarınıza tam olarak katılıyorum. Benimki de beyaz comfort modeli. Yakıt 100 km de 22-23 tl civarı. Yol tutuşu mükemmel. Dediğiniz gibi yokuşlarda devirliyse zorlanmadan çıkıyor. Ama kamyon tır vs.. denk gelip devirden düştü mü hızlanmıyor koaly kolay. Yakıt ve performans olarak son derece memnunum ben.

Geri