buda benim vectra gt m

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gri olması GT olduğu için galiba.. uzay kasa GT modellerinin de çoğu gri renkti....

gerçekten çok hoş. güle güle bin.bende aynısını kullanıyorum.çok da memnunum.araç gerçekten kısa mesefade çok yakıo ama uzun mesafede gerçekten ekonomik vegerçek ekonomi için ben sıralı lpg taktırdım.performansı okadar güzel ki kimse inanmıyo lpgli olduğuna.100 km 15-16 lira yakıyo şu an.

gt ye sıralı lpg takmışlar ben yine gt yim demiş :kop::kop: abi uzun yol ekonomikliğini kimseye anlatamadım ben kime dersem yavrum matematiğin kaç senin diye dalga geçiyolar:D

gt ye sıralı lpg takmışlar ben yine gt yim demiş :kop::kop: abi uzun yol ekonomikliğini kimseye anlatamadım ben kime dersem yavrum matematiğin kaç senin diye dalga geçiyolar:D
hocam onlar opeli bilmeyenler.ben 2 yıl kadar benzinli kullandım.bi arkadaşım palio aldı 1.4 falandı belki daha da küçük motoru hatırlamıyorum şu an.ozaman benim aracımla aynı fiyatı ona vermişti ya dedim yazık deil mi neden opel almadın benim arabadan dedim.
- ya abi çok yakar 2000 motor dedi.
senin araba 100 liraya kaç km yapar dedim ortalama...
-350 falan dedi
benim araba 400 km civarı yapıo dedim o da şehir içi. şaşırdı kaldı.ama eminim yine inanmadı içinden hadi ordan dedi bana :D

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim allah hiç kşmseye kaza bela vermesin

gerçekten çok hoş. güle güle bin.bende aynısını kullanıyorum.çok da memnunum.araç gerçekten kısa mesefade çok yakıo ama uzun mesafede gerçekten ekonomik vegerçek ekonomi için ben sıralı lpg taktırdım.performansı okadar güzel ki kimse inanmıyo lpgli olduğuna.100 km 15-16 lira yakıyo şu an.

hangi marka lpg taktırdın ben pek güvenemiyorum ve kararsızım bu konuda arabanın düzenini bozarım diye korkuyorum

vectra'nın en güzel modeli bence rengiyle motoruyla performansıyla güle güle kullanın kazasız belasız

Geri