buda benim vectra gt m

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle bin araba kaç binde şu an parçaları rahatlıkla bulunyor mu? bulunyorsa kaç yıl daha bulunur en az?

Kazasız Belasız Bin

hangi marka lpg taktırdın ben pek güvenemiyorum ve kararsızım bu konuda arabanın düzenini bozarım diye korkuyorum
atiker marka taktırdım lpgyi hiç bir sorunla karşılaşmadım daha.tanıdık bir yerdi 1200 ytl sisteme verdim.200-300 de muayene ruhsata işleme falan işlemlerine gitmişti 6 ay önce falan

atiker marka taktırdım lpgyi hiç bir sorunla karşılaşmadım daha.tanıdık bir yerdi 1200 ytl sisteme verdim.200-300 de muayene ruhsata işleme falan işlemlerine gitmişti 6 ay önce falan

aynı marka için izmirde 1900 ytl istediler arada çok var sen nerede yaptırmıştın

Bendede vardı 95 modeli ve sattım şimdi 99 modelini aldım herzaman Gt başka yolu yok:)

kardeş araban çok iyi,allah kaza bela vermesin.bendede 95 siyah gt var kışın lpg ye geçene kadar 10 km gidersin benzinde kışın taktırırsan memnun kalmazsın bence yazı bekle?benimki ecotech motor 136 ps olanı motor ısınınca çok süratli.

kardeş güle güle kullan,lpg yi yaz aylarında taktır bence kışın lpg ye geçene kadar 10 km benzinle gidersin,

hasoli senin 99 gt nin satış ilanını gördüm internette 21000 istemişin?onu satıp ne almayı düşünüyosun ?

Geri