- Konuyu Başlatan
mrb arka panzotu kestirme ilerliyen zamanlar içinde ses yapıyor önüne geçilmiyor.ben şimdiki aklım olsaydı bagaja çalışırdım en güzeli 2 çift mid bass bir adette bagaja 2 adet 38cm lik subwofer deli gibi ses alırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar mrb sökme işi Subwofer larda yapa bilirsin tekbir kablo ile baglı vede soketli istersen yapılıyor anfiyide arka koltugun arkasına monte ettire bilirsin mid bass hoparlörleride zaten arabanın şu an mevcut bulunan orjinal hoparlörlerinin yerine takacaksın yanlız orjinal casetçalarda ses alamazsın iyibir mp3 çalar veya cd çalar alman gerekir..memoxi' Alıntı:bu konulara çok yabancıyım. mesela mid bass nedir bilmiyorum. bu dediklerini harici kolon olarak yapabilirmiyim. yani soketli olsa istediğim zaman seyahatlerde vs bagajı kullanmak için.. bu dediklerin için bi anfi kullanmam lazım sanırım. ve en iisi aracın orjinal teybini car-400 değiştirmeden yapmak sanırım.
Birde bu dediklerini bagaja harici kolon olarak yaptırsam bagajın yarısını kaplarmı. sen tecrübelisin ben 38 cm li subwooferın görüntüsü nasıl olur hayal bile edemiyorum. büyüklük bakımından. bu bana kaça patlar. bunun hakkındada bilgi verirsen sevinirim.
maşallah maşallahORDUdrift' Alıntı:maşallah kazasız belasız