Güzel Ama...
Kazasız belasın Kullan inşallah
Kazasız belasın Kullan inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ginn' Alıntı:Arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum daha profesyonel olabilir biraz 1990 yıllardaki şahinlerin 4 tane 85 lik kolon kullanmaları gibi bişi olmuş bence olması gereken budur
tekrar mrb konyada nereden aldın yerini ögrene bilirmiyim tel falan varsa alabilirsem çok iyi olurvectracı__' Alıntı:tşk ederim.angel 450 ytl stop 220 ytl konyadan aldım.
mrb senin dedgin dogru fakat ses benim şu an aracımda buluan ses sisteminde sesi dinlediginde senin resmini koydugun araçta çıkan sesle benim şu anki ses hemen hemen aynı gelir çünkü prof. ses sistemi kullanan arkadaşlarım resimdeki gibi arabanı ön koltugunda sesi yarıya kadar açtıgında bacakların titremeye vede saçların oynamaya başlar buda aynen benim aracımda da oluyor vede sedan arabada enfazla gösteriş bu kadar oluyor !!!ginn' Alıntı:Arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum daha profesyonel olabilir biraz 1990 yıllardaki şahinlerin 4 tane 85 lik kolon kullanmaları gibi bişi olmuş bence olması gereken budur