buda benim vectra sfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emregsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beğendiğinize çok sevindim opel hayranları olarak fikir ve yorumlarınız benim için önemliydi teşekkür ederim aracın her noktasında kendi emeğim var üzerinde görünen fardan panjura karlıktan helezona vs. kendi işçiliğim zevk alıyorum bu işten bu arada sanayici değilim zıt bir meslek bilgisayarcıyım ama aşk işte bu makinalar aşkıma karşılık veriyor :D

usta başka ilave edeceğin il varmı :kop: ? bu arabayı bu hale ben getirdim yani bu şekli ile almadım yaşlı bir amcadan aldım il istanbul :)

beım arabanın aynısı yapmısnn :D onun sordumm ama panjur harıctıı cok guzel duruyor aracınn masallahh eskı gunler aklıma geldıı :D

güzel araba kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah

ellerıne saglık emeklerın cok guzel sonuc vermıs aracın cok guzel

lastik ebatları kaç arkadaşım çok güzel olmuş bu arada

gerçekten çok güzel duruyor araç.yere yakın olması çok güzel olmuş.kazasız belasız kullanman dileğiyle.

abi araban gerçekten cok güzel olmus maşallah allah kaza bela wermesin...

lastik ebatları kaç arkadaşım çok güzel olmuş bu arada

205-60-15 ebatlar aracı az bir şey yükseltti 205-55-15 takacaktım ama o ebatdaki desen hoşuma gitmedi 7 ile 9 arasında ofsetli 16 cant takabilirim ama orjinal jantlarada kıyamıyorum bu aracları bilen gt jantlarının kıymetinide biliyor ama bilmeyen çok basit algılıyor bu jantları. :confused:

ayrıca hepinize teşekkür ederim tekrar, vakit ayırıp yorum eklediğiniz için. basitde olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz malum vectra a vectra b proje göremiyoruz vede paylaşamıyoruz bu şekilde belki bir katkı olur düşüncesindeyim. :cool:

Geri