buda benim vectra sfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emregsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu ana kadar sürtmedi ama çok sert bir esneme olursa haliyle sürter

hemşerim aracının maşallahı var, emeğin yerini bulmuş.
düşük helezon arabaya çok yakışmış, bende düşünüyorm fakat düşünceden öteye geçemedim, sen helezonları değiştinmi yoksa kestirdinmi, kaç cm düşürdün?
bence 2 resim harika

maşallah diyorum vectra cok güzel olmuş fotoshop ile daha degişik olmuş borbet 9 inc koyarsan daha ii basıklıgı ve alt tampon eki mükemmel perceft yani ;) :good: bir de yaylar kesik mi yoksa spor yay mı var araba da acaba ?

Son düzenleme:
bbs le borbet arasında gidiyorum
bbs taktır. borbetler bu aralar çok göz önünde
farkın olsun
sinyalleride o renk yaptırırsan 10 üzerinden 10 görüntü olur fazla bi mod yapmadan
zevkli birisin devamını bekliyoruz

hemşerim aracının maşallahı var, emeğin yerini bulmuş.
düşük helezon arabaya çok yakışmış, bende düşünüyorm fakat düşünceden öteye geçemedim, sen helezonları değiştinmi yoksa kestirdinmi, kaç cm düşürdün?
bence 2 resim harika

maşallah diyorum vectra cok güzel olmuş fotoshop ile daha degişik olmuş borbet 9 inc koyarsan daha ii basıklıgı ve alt tampon eki mükemmel perceft yani ;) :good: bir de yaylar kesik mi yoksa spor yay mı var araba da acaba ?

arkadaşlar spor helezon değil üzerindekiler spor 3 cm düşürüyor oda çok bir fark etmiyor sporuda kestiğin vakit süspansiyon nakauld aklımda sürekli vardı denemek istedim vede çok güzel oldu e30 orjinal helezonlarını dikkatli bir şekilde araca uyguladım ve bana göre çok güzel oldu haa sakın ha siz siz olun orjinal helezonlarına dokunmayın alın bir kenara koyun ben öyle yaptım pişman olabilirsiniz bana kalırsa bu arabaların orjinal hiç bir parçasına dokunmayın derim daha önceki gt min tamponunu egsoz için açmışlar çok üzülmüştüm geri dönülmesi zor değişiklikler yapmayalım

bbs le borbet arasında gidiyorum
bbs taktır. borbetler bu aralar çok göz önünde
farkın olsun
sinyalleride o renk yaptırırsan 10 üzerinden 10 görüntü olur fazla bi mod yapmadan
zevkli birisin devamını bekliyoruz

üstad bir müddet ara vereceğim bu ara istanbuldayım ilgilenemiyorum makinayla birde az bir süre dış değişikliklere ara vereceğim biraz mekanikle uğraşacağım şanzuman için ufak bir projem var yapabilirsem tabi 2 tane şanzuman ayarladım ufak bir şeyler yapacağım inşallah.

bence 1.resimdeki borbet harika durmuş arabada

azizim 9x16 borbet taktık lakin tereddüt yaşayınca geriye söktük tereddütümüz kendi aramızda oylama yaptık arkadaşlarla e30 dan dolayı aşinalık var biraz farklı geldi gt ye arkadaşlar için ama gönlümde kalmadı değil borbetler yalnız çok büyük bir çoğunlukta orjinal jant diyor.

şu helezon işini biraz anlatırsan, aklıma yatarsa bende yapayım
e30 un helezonlar tam oldumu, ne gibi işlem yaptın ? çamurluk falan sürtüyormu, yada 4-5 kişi atınca sıkıntı çıkartıyormu? anlat işte biraz...

Eğer bulabilirsen biraz pahalı ama BBS LM. Çok yakışır emin ol...

Bu arada çok güzel maşallah kazasız belasız kullan...

ALLAH kaza bela vermesin...Emre merak ettim...? insan sevmediği bir şeye emek vermez...
sende bukadar emek verdiğin ve artık klasik ve değeri tartışılmaz bir araç sayılan a-gt aracını neden satıyorsun...? bi o kadar'da masraf ettikten sonra..?

Geri