Buda benimki

GMGermany

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba buda benimki :)

Ekli dosyalar

• JPG2.webp
    JPG2.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 103
  • JPG3.webp
    JPG3.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 79
  • JPG7.webp
    JPG7.webp
    26.3 KB · Görüntüleme: 70
  • JPG9.webp
    JPG9.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 72
  • DSCI0002.webp
    DSCI0002.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 77
araban güzelmiş.dizel galiba ayrıntılı bilgi verrirmisiniz.
benim araçta bu

photo0023fk4.jpg

photo0019zz9.jpg

Maasallah Sedan Astra benimde hosuma gidiyor, ne yazik ki Almanyada yok. Belki ileri zamanlarda Piyasaya sürerlerse gercekten düsünüyorum.

Benimki: Opel Signum Cosmo V6 CDTI 177 HP otomatik Vites, Irmscher Body Kit,
Süspansiyön Irmscher, 225/45 18,TPCS,Bi-Xenon,AFL,Navigasyon renkli ekran, Board Computer,Deri döseme, Ön arka PDC, Multi Contour Koltuk, Ön koltuk isitmali ve Klimali, Sun Roof, Bilmem Türkcesi nasil- Zaman ayarli Kalorifer demek ki disari karli uzaktan Kumada ile veyahut Klima Menüsünden Saat ayarli Kalorifer Sistemi,Egsoz Irmscher 4 Cikisli,vs....

Model 2004 KM 104000

hemşo güle güle bin,kazasız-belasız:)

Maasallah Sedan Astra benimde hosuma gidiyor, ne yazik ki Almanyada yok. Belki ileri zamanlarda Piyasaya sürerlerse gercekten düsünüyorum.

Benimki: Opel Signum Cosmo V6 CDTI 177 HP otomatik Vites, Irmscher Body Kit,
Süspansiyön Irmscher, 225/45 18,TPCS,Bi-Xenon,AFL,Navigasyon renkli ekran, Board Computer,Deri döseme, Ön arka PDC, Multi Contour Koltuk, Ön koltuk isitmali ve Klimali, Sun Roof, Bilmem Türkcesi nasil- Zaman ayarli Kalorifer demek ki disari karli uzaktan Kumada ile veyahut Klima Menüsünden Saat ayarli Kalorifer Sistemi,Egsoz Irmscher 4 Cikisli,vs....

Model 2004 KM 104000

çok şükür bir navigasyon kullanan çıktı.benim araç opel astra 2008 cosmo 1.8 140 hp sunroof,xenon far,deri döşeme kumaş karışımı tpcs,esp,215/45/17 jant.cdc 40 opera ses sistemi ve renkli lcd ekran.arkadaş biz türkiyede navigasyon kullanamıyoruz fakat benim modelde olup olmadığını bilmiyorum fakat renkli lcd ve cdc 40 opera sistem var.şayet tr nav. olsa benim araç harita cd sini yükleyip navigasyon çalıştırmamız mümkün mü? yardımcı olursan sevinirim...

CDC 40 Opera Navigasyon olmaz. Sana CD 70 veyahut DVD 90 lazim. Arti GPS
Antenni.
Bu arada Türkiye Navigasyon CD si lazim. Bildigim kadar ama Opel den yok.

Opel Navigasyon CD leri Navteq sirketinden geliyor.

http://www.navteq.com/

bana bişeyler oluyorrrrrrrr

CDC 40 Opera Navigasyon olmaz. Sana CD 70 veyahut DVD 90 lazim. Arti GPS
Antenni.
Bu arada Türkiye Navigasyon CD si lazim. Bildigim kadar ama Opel den yok.

Opel Navigasyon CD leri Navteq sirketinden geliyor.

http://www.navteq.com/
gps anteni nasıl bir şey radyo anteni gibi birşey mi?ayrıca setting menüsünde gps off diye bir bilgi var bu ir şey ifade edermi.

çok güzel maşallah.Allah kazadan beladan esirgesin

Geri