Buda benimki

sızın olmaz burda gayte ıyı sıgnum konusunda sorucaklarımızı sorabılrız,sıgnumu araba yerıne koymanlara ıyı ornek aracınız gule gule kullanın

1067001_big.jpg

Allah razi olsun. Tesekkür ederim.

@Savas GPS Antenni arabanin Original Anteninin bulundugu yerde bir Antendir.Form olarak az dahabüyük olabilir.original antenin yerine takilir, ve ucunada özel o uzun cubuk var ya oda özeldir.Ayrica yerlesmemis degilse GPS Anteninden Otonun Radyosuna giden bir Kablo vardir.
CDC 40 opera Settings Menüsünde GPS OFF icin sunu diyebilirim:
Burda satilan CDC 40 operalarda istendigi zaman WAP (Wireless Application protocol) üzeri istendigi Zaman SMS v.s. opsiyonu var. Istendigi takdirde DAB (Digital Audio Broadcasting). Ayrica CDC 40 de cift-Tuner bulunuyor.

Maasallah Sedan Astra benimde hosuma gidiyor, ne yazik ki Almanyada yok. Belki ileri zamanlarda Piyasaya sürerlerse gercekten düsünüyorum.

Benimki: Opel Signum Cosmo V6 CDTI 177 HP otomatik Vites, Irmscher Body Kit,
Süspansiyön Irmscher, 225/45 18,TPCS,Bi-Xenon,AFL,Navigasyon renkli ekran, Board Computer,Deri döseme, Ön arka PDC, Multi Contour Koltuk, Ön koltuk isitmali ve Klimali, Sun Roof, Bilmem Türkcesi nasil- Zaman ayarli Kalorifer demek ki disari karli uzaktan Kumada ile veyahut Klima Menüsünden Saat ayarli Kalorifer Sistemi,Egsoz Irmscher 4 Cikisli,vs....

Model 2004 KM 104000

avrupada opel markasına nasıl bakıyorlar ve yeni çıkan vectranın yerine insiga hakkında izlenimlerin neler...

Allah razi olsun. Tesekkür ederim.

@Savas GPS Antenni arabanin Original Anteninin bulundugu yerde bir Antendir.Form olarak az dahabüyük olabilir.original antenin yerine takilir, ve ucunada özel o uzun cubuk var ya oda özeldir.Ayrica yerlesmemis degilse GPS Anteninden Otonun Radyosuna giden bir Kablo vardir.
CDC 40 opera Settings Menüsünde GPS OFF icin sunu diyebilirim:
Burda satilan CDC 40 operalarda istendigi zaman WAP (Wireless Application protocol) üzeri istendigi Zaman SMS v.s. opsiyonu var. Istendigi takdirde DAB (Digital Audio Broadcasting). Ayrica CDC 40 de cift-Tuner bulunuyor.
ben bu özellikleri nasıl kullanırım:help:

abi bu başlık biraz garip kaçmamışmı. herkes bu benimki diye başlık açarsa, kiminki kimin karışmazmı :) en azından otomobilin ne oldugunu ıfade eden kısacası bir nesne olsaydı başlıkta :D

araç bomba ama. v6 şaka gıbı

maşşallah güle güle kullan.

@Savas

DAB yi kullanabilirmisin onu bilmiyorum, TC de Digital Audio Broadcasting yapan yayin organlari var mi bilmiyorum.
Cift Tuner zaten senin CDC 40 de var. Avantaji ise Frekans dügmelerinden birine bastigin zaman yani 1,2,3 v.s araliksiz Frekans degisimi oluyor.Yani bir Frekanstan baska birisine gectigin zaman zaman kaybi olmuyor.

Ama CD 70 veya DVD 90 i takipta GPS Antennini takarsan vede Türkiye Navi CD si varsa neden calismasin?

Geri