Bu arabayı toplarken lütfen orjinalitesini bozmadan topla.Allah kaza bela vermesin,çok değerli bir araba benim gözümde,değerine yakışır bir görünüme büründür onu.Bu arada araç hakkında bilgi verir misin?Dede'den kalma falan mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arac deden falan kalma deıl bızde onceden tek kapısı spor versıyonu vardı babam antıka araba hasataı otv davasında spor versıyonun plakası sattık araba babaanem evınde duryo bunu babam tesaduf eserı bursa buyuksehır beledıyesı onunde bozuluyo ordakı adamlar beledıyeye gelıp aracımız bozuldu yardım edermısınız falan arac ne dıe soruyolar adamda ople rekord deyınce hmn babamı cagıryolar babam arabayı tamır edıyo adamın numarası falan alıyo bendede vardı satarsan alırım dıe falan adama aruyo babamı satıyom dıo babamda ıstanbula gıdıp aldı hıkayesı boleBu arabayı toplarken lütfen orjinalitesini bozmadan topla.Allah kaza bela vermesin,çok değerli bir araba benim gözümde,değerine yakışır bir görünüme büründür onu.Bu arada araç hakkında bilgi verir misin?Dede'den kalma falan mı?
yok ya orjinal hali daha ii olur bncebundan iyi HOT ROt olur walla
Saolasınforumda tek araban...yıllara meydan okuyo.hatta Türkiye de bile çok nadir rastlanır eşine...çok güzel..güle güle kullanın..toplanıncaki resimlerini bekliyoruz..