Bugün bir arkadaşım tempra ile benim astrayı benzetti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nolamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nolamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
neymiş efendim tempranın arkası bizim astra ile aynıymış bide arka ile ön dengesizmiş len resmen sinir oldum yahu kendi arabası doblo seninkinden iyi falan deyip duruyor kalbini kırmamak için birşey demiyorum ama sıktı :mad:

05-09-06_1930_FiatTempra1_6_92.jpg

Astra%2003.jpg

yani yuh diyorum başka birşey demiyorum bide aynısı len dikkatli bak diyor ciddi ciddi hey Allah'ım:kop:

ne alaka şimdi senin arkadaş elmayla armudu birbirine karıştırmış

aaaa hakkatten aynısı :P

yok yok şaka... hiç alakası warmı bi kere... o arkadaşının bi göz doktoruna gitsin :)

yada konuyu kısaca şöyle bir ata sözüyle bitirelim :
KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DERMİŞ
:)

hmmm çok derin bi konu yani nasıl başarmış benzetmey çok düşünmüş mü? hem zaten temprayı bi fiat üretsin bide opel aralarındaki tek fark önündeki firma amblemi olsun, bu haliyle bile opel farkını ortaya koyar

bende başlığı okuyunca, ..tempa ile benim astrayı benzetti.. kalkış filan mı yaptınız acaba dedim? birde nasıl benzetmiş acaba diye de şaşırmıştım :D

Başlıktaki benzetti değişik şekillerde yorumlana biliyor.
Okumadan aklıma gelen kaza oldu . Neyse öyle bir şey yokmuş.Arkadaşın hazımsızmış . Sizde önemsemeyin. Aynen dediğin gibi dersen kendi düşüncelerinde kalır.Bir başka günde başka bir şey çıkaracağını bekle .;) :)

yaa aslında arkası benziyo gibi yaa :) ne bilim bana öle geldi ama gerisi alakası yok. arkası azıcık andırıyo gibi

ya bizim bi hoca var altında 80bg lik megane var hergün bizim astraya sayıyor yok onda palio motoru var yok yukuşta aklına ben geliyim vs. sallayın :) he diyip geçiyorum o tiplere

bende başlığı okuyunca, ..tempa ile benim astrayı benzetti.. kalkış filan mı yaptınız acaba dedim? birde nasıl benzetmiş acaba diye de şaşırmıştım :D

bende senin gibi düşündüm, ama 2000 cc tempra olsa çok rahat kalkıştada gidiştede astrayı geçer. tempra 2000 cc iki seneden fazla kullandım gidişi çok iyiydi.

Geri