Bugün bir arkadaşım tempra ile benim astrayı benzetti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nolamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bizim bi hoca var altında 80bg lik megane var hergün bizim astraya sayıyor yok onda palio motoru var yok yukuşta aklına ben geliyim vs. sallayın :) he diyip geçiyorum o tiplere
Hocan Astra ile meganı kıyaslıyorsa arabadan hiç anlamıyor demekki ... :kop:

onların motorlarında hp yerine merkep var 70 merkep ( 70 mp ) :):):)

opel acaba tempra görünümlü astra mı yaptı da bizim haberimiz yok :)

ya bizim bi hoca var altında 80bg lik megane var hergün bizim astraya sayıyor yok onda palio motoru var yok yukuşta aklına ben geliyim vs. sallayın :) he diyip geçiyorum o tiplere
senin hocayla kapışsak ya :D
ben geri vitesle halledeyim :D

tempraya benzeten arkadaşa da bi arkadaş sopası çekmek lazımmış bence....

yaw arka ile önün orantısı falan aynı diyor deli olcam ya bi tempra ile astra karşılaştırılır mı hey Allah'ım akıl yok millette
bide neymiş doblo 1,3 multijet 1,7 ye çıkıyormuş Allah'ım akıl ver sen şu kuluna

senin arkadaş doğru söylüyor.bende tempra ile astramı karıştırıp tempraya binmeye çelışmıştım. taki arabayı çalıştırırken farkettim.:kop: :kop: :kop:
alakası yok yaaaa

hatta çarşıya giderken bir hayli tartıştık sonunda dedim tamam doblo iyi bıktım çünkü bide diyor ki imalı imalı tabi doblo iyi sanki büyük zafer kazandı yahu dobloda vip olsa değil cargo işinde çalışıyor ve araçta aklınıza gelen hiçbir özellik yok abs sinden tutunda hava yastığına uzaktan kumandalı anahtarına kadar camlar bile otomatik değil sadece yük için bizim bagaj seninkinden büyük diyoooo :rulet:

Arkadaşın seni kızdırmak için uğraşmış.Sen de ciddiye almışsın.Aklı başında bir insanın böyle birşeyi söylemesi imkansız. Conveen astra marka sondalar var medikal mağazalarda.Belki onlardan taşıdıysa aklı ona gitmiştir

Geri