bugün kasko yaptırdım ama biraz pahalı geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen seneden beri tüm sigorta şirketlerine geçen seneden beri 5 kere zam geldi. Tüm şirketlerin full diye verdiği poliçelerin içinde çeşitli muafiyetler bulunmaktadır..Poliçelerinizle ilgili kafanıza takılan bir soru varsa bana mail atabilirsiniz yada telefon açabilirsiniz
onurnalbant@kozansigorta.com.tr

tel: 0533 633 53 73

kusura bakmayın firmayı yazmamışım
koç allianz
ama iptal ettirip AK sigortaya yaptırmayı düşünüyorum
tanıdık vasıtası ile 600 e filan gelecek
aynı teminatlar
amatanıdık sağlam, acenta sahibi

yanlışın var bence isviçre sigorta 1200 ytl civarı
en ucuzu HDI o bile 1100 ytl
Yok hayır Tanıdık aracılığıyla yaptırdım ben hatta 7 taksite bölündü.896/7
Hatta anadoluya 1200ye yaptırılıyodu ama tanıdık aracılığıyla gidince buraya baya uygun oldu

Hatta benim karşı komşuda aynı model astra var.renginden tut modeli herşeyi aynı oda kendi tanıdık sigortacısına yaptırdı onda hasarsızlık indirimide var benden ucuz oldu onunki.Ama hangi sigortaydı tam bilmiyorum

ben gecen yıl 2006 1,6 yi 1280 gibi bisiye yaptrmıstm oda fulldu garanti sigortadan sanki snnki biraz pahali geldi bana..sirket hangisi

İsviçre Sigorta'nın "Opel Sigorta Sistemi (OSS)" adında opellere özel bir kasko paketi var. Full yaptırsanız bile çok uygun oluyor. Diğerleriyle karşılaştırınca en uygun bu geldi bana. Kasko yaptıracak arkadaşlar mutlaka sorsun derim.

kasko işini tanıdık vasıtası ile 670 e hallettim.

kaskoda primi düşürmeleri gözünüzü boyamasın teklifi aldığınızda indirimlerinizden sonra ihtiyari mali mesuliyet rakamlarına ki en az 10-30-10 u öneririm ve standart teminatların eksiksiz olmasına dikkat edin. deprem,terör gibi..bunların her biri rakamı %12 civarında aşağı çeker..
ha en ucuz kasko derseniz de hiç aramayın opel için başak sigorta acentesine gidin derim amaç ucuza kapatmaksa tabi..sonra bi hasar durumunda rezistans hizmeti olmayınca, anlaşmalı servis bulamayınca en basitinden bi oto king den yararlanamayınca farkı farkediyosunuz ;)

Geri