- Konuyu Başlatan
ya inanamıyorum ya ne denilebilir ki kendisine arka çıkan bunu yapmayacağını söyleyen arkadaşlarını da utandırdı yazık.... ibrahim kardeşim sende başımın gözümün sadakası olsun de geç git boşver takma kafanı... Allah zaten yedirmezo parayı kendisine boşver....
Ona o kadar güvenenler arasında bende vardım.. zaten kiti alırkende söylemiştim kendisine bi sorun çıkarsa flan diye.. Bence konu onu geçti ve Can'ın da dediği gibi verdiği sözü tutmadı. Bozuk olup olmadığını zaten önceki konuda tartıştık ve kendisi de açmadığı telefonu açtı 9. ay diye anlaştık kendisi ile ve tatlıya bağladık dedik herkese.. ama dün bana aynen attığı msj: "Ben parayı gönderemiyorum arkadaşım" diyeydi şok oldm sonra hemen ardından attığı msj sa "Yani düşündüm ve ben o ürünü sana bozuk göndermedim arkadaşım bu yüzden" yazmış güyya vicdanını rahatlatıcak. bende cvp verdim tabi.. Ben açık açık dolandırıldığımı düşünüyorum artık bu işin sonunda yasal bi hakkım varsa kullanacağım yoksada o parayı ona helal etmeyeceğim maksat 500 lira değil yapılan saygısızlık ve suistimaldir bende bu yüzden altta kalmak istemiyorum...