Arkadaşlar burda bizim yapabileceğimiz bişey yokki umarız en kısa zamanda kendi aralarında anlaşırlarda olay tatlıya bağlanır.
inşallah dediğin gibi olur....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar burda bizim yapabileceğimiz bişey yokki umarız en kısa zamanda kendi aralarında anlaşırlarda olay tatlıya bağlanır.
benım sunroofu yapan adam da 5 kerede yapamadı yonetım el atın lutfen ne olacak egzost aldım anlamadıgım ıcın adam corsa egzostunu satmıs bana, buna da bır care calıbrası olandan sokup benım araca takın yonetım cok bunaldım yardım lutfen
benım sunroofu yapan adam da 5 kerede yapamadı yonetım el atın lutfen ne olacak egzost aldım anlamadıgım ıcın adam corsa egzostunu satmıs bana, buna da bır care calıbrası olandan sokup benım araca takın yonetım cok bunaldım yardım lutfen
BEN SIZINLE TARTISMAM DEGERLI KARDES. Ben burada herşeyı yonetımden bekleyen zıhnıyete bır gonderme yaptım, burada mesaj yazanlara ve ya sıze karsı bır yorum degıldı bu, utanma mevzuunda bana soyledıklerınızle sız haddınızı asmıssınız, konunun basında soyle yazsalardı olurdu sanırım bır arkadas yazmıs ''ona guvenen arkadaslarının da yuzunu kara cıkardı'' deselerdı haklılar derdım sız utanmayı ne sanıyorsunuz, ben ne yapmısım da utanacagım sonra hangı konuya hangı yorumu yapmak benım ınısıyatıfımde bunun ıcın sızden mı ıcazet alacagım, sızler en ufak seyde olayı kışıselleştıren zıhnıyetsınız ben tanıyorum ama sen neden adamın parasını vermıyorsun ayıp degıl mı dıyecek kadar degıl neyse dedığım gıbı sızınle ve kımseyle tartısmam tarzım degıl...su yazdıklarınızdan bence bır kez daha utanmanız gerekır yasınıza yakısmıyor eglence ıstıyorsanız eglence bolumunde gıdebılırsınız
arkadasın maduruyetı asıkar neden alay konusu yapıyorsunuz adı mevzu bahıs olan kısıyı tanıdıgınızı soyluyordunuz konuyu kendısıne acmayı yeglesenız nasıl olur
ibrahim bence hakkını sonuna kadar ara haklısın ve hakkını savun
dalga geçeceksen git eğlence bölümünde eğlen. sen yanlış parça alacak kadar bilgisiz cahilsen yönetim ne yapsın. benim sölediğim yönetimin birbiriyle tartışanlara ceza vereceğine böle birilerini dolandıranlara yaptırım uygulaması.yönetim ne yapsın diyip ondan sonra arkadaşımız ama nasıl yaptı bu işi demek ne kadar tarafsız bir yönetim olduğunu zaten ortaya koyuyor...benım sunroofu yapan adam da 5 kerede yapamadı yonetım el atın lutfen ne olacak egzost aldım anlamadıgım ıcın adam corsa egzostunu satmıs bana, buna da bır care calıbrası olandan sokup benım araca takın yonetım cok bunaldım yardım lutfen
sen ne anlatıyorsun arkadasımdalga geçeceksen git eğlence bölümünde eğlen. sen yanlış parça alacak kadar bilgisiz cahilsen yönetim ne yapsın. benim sölediğim yönetimin birbiriyle tartışanlara ceza vereceğine böle birilerini dolandıranlara yaptırım uygulaması.yönetim ne yapsın diyip ondan sonra arkadaşımız ama nasıl yaptı bu işi demek ne kadar tarafsız bir yönetim olduğunu zaten ortaya koyuyor...
sen ne anlatıyorsun arkadasım